Frekk tyv stjal Toms pakke på verandaen – 40 sekunder senere får idioten akkurat det han fortjener

Dessverre finnes det mange mennesker som har store problemer med å skille på mitt og ditt.

Personlig synes jeg det er best at politiet tar seg av forbrytere, men jeg kan faktisk ikke unngå å le stort når jeg ser hvordan denne privatpersonen (under) tok skikkelig revansj på en tyv som ikke ville gi seg.

Mannen bak videoklippet, Tom Mabe, visste at det sirkulerte en tyv i boligfeltet som den siste tiden hadde gjort livet surt både for han og naboene.

Tyven tok ulike pakker som ble plassert utenfor døra til en rekke hus i gaten. Så Tom bestemte seg for å en gang for alle ta idioten på fersk gjerning – og han lagde derfor en genial plan.

Tom installerte et overvåkningskamera foran huset og la deretter klar en helt spesiell pakke som han håpet at tyven skulle prøve å stjele når det virket som om ingen var hjemme.

Tikkende drittbombe

Den mystiske pakken hadde han dog fylt med dritt – og dessuten hadde han passet på at innholdet var tidsinnstilt på å eksplodere 40 sekunder etter at pakken ble løftet opp.

Tjuv
Youtube

Akkurat som forventet dukket tyven opp, snek seg frem til verandaen, hentet pakken og løp tilbake til bilen – helt uten en anelse om at han bar på en tikkende «bombe» som snart skulle dekke hele bilens innside med dritt.

Sjekk Toms utrolige revansj i klippet under! Tyvens panikk i slutten av klippet er ubeskrivelig!

https://www.youtube.com/watch?v=TQmlUAIbcXA&feature=youtu.be

Synes du også at denne tyven fikk som fortjent? Da må du dele dette videre!