De slemme naboene kjører over familiens gjerde hver eneste dag – da lager faren en smart felle

Det er ikke noe verre enn en irriterende nabo. Joda, du kan støte på ekle mennesker på gaten fra tid til annen, men når det gjelder personen som bor rett ved siden av deg, kan det bli veldig tøft.

Noen ganger blir det skikkelig ille.

Denne familien var i en langvarig strid med naboene. Krangelen skulle imidlertid ta en uventet vending da faren bestemte seg for å ta ting i egne hender.

«Alle her er tullinger»

På forumet Reddit delte en anonym person, som ser ut til å være et av barna i familien, historien som tar av da naboene kjørte bilen sin inn i familiens gjerde nesten daglig, skriver nettstedet RonProject.

“Vi bor i et lite boligområde. Våre naboer er fjerne slektninger av oss (båndet går langt tilbake i tid). Alle her er skikkelig tullinger. Nabofeiden har pågått i flere tiår, selv før jeg og broren min ble født», skriver han.

Foto: Imgur

«Grensen mellom tomtene våre er som en firkant og er omgitt av veier fra to sider. Husk at på en av veiene lar vi naboene bruke en kvadratmeter av vårt landareal slik at de kan bruke veien tryggere og ikke skade området vi eier».

Tok hevn

Han fortsetter med å forklare at naboene plutselig kjørte over familiens gjerde ved nabogrensen og deretter nektet å betale for skadene. Så i stedet for bare å godta det som skjedde, bestemte de seg for å ta hevn.

Foto: Imgur

Pappa, som er politibetjent, gravde ut et landemerke og stengte av det omstridte området med et gjerde. Det gjorde naboene virkelig opprørt – såpass at de kom og banket på og kom med direkte trusler. De hevdet også at de vurderte å engasjere politiet.

Imidlertid var det ingen reell tyngde av naboenes advarsler. I stedet fortsatte de imidlertid å kjøre over familiens gjerde i et helt år. Til slutt hadde pappa nok – og kom med en genial plan som ville lære naboene en lekse.

Kjøpte sement og metallstenger

«Min far var rasende. Han kjøpte sement, sand og metallstenger. En vanlig ettermiddag sementerte jeg og faren min hele den omstridte delen på siden vår og plasserte noen vakre blomster på toppen (som deretter dekket de skarpe metallstengene). Så når de skulle kjøre over plantene, kunne de kjenne den søte duften av vår seier»

Foto: Imgur

Der og da virket det som om planen skulle fungere, og det ble faktisk enda bedre enn forventet.

Mens familien satte seg og ventet på hevnen, ødela naboene åtte (!) Av deres biler ved å kjøre mot gjerdet på den sementerte overflaten.

Imidlertid klaget de aldri – antar det var for flaut å innse nederlag i nabo-feiden.

Synes du også at faren gjorde det rette da han satt foten ned og tok hevn? Trykk i så fall på delingsknappen.