Plutselig på T-banen: Kvinnen klarer ikke å holde igjen latteren – se den uventede reaksjonen i vognen

Lite smitter mer enn en god latter. 

De fleste kjenner seg kanskje igjen i dette: Man ser noe morsomt og begynner å fnise. Snart begynner vennen ved siden av å humre også…Plutselig har alle som sitter i nærheten også latterkrampe, uten å egentlig vite hvorfor. 

Det er jo det som er så herlig med latter. Delt glede er dobbel glede – og det kommer så godt frem i dette klippet, som er sett nesten syv millioner ganger på Youtube.

Det som skjer i videoen utspiller seg en trist og grå dag i november. En kvinne i Berlin står og ser på noe på mobilen. 

Vi kan vel anta at det er noe morsomt, for ut av intet begynner kvinnen å le. Hun kjemper og kjemper for å holde latteren inne, men det går bare ikke. Snart bryter hun ut i høylytt latter – og når hun har begynt går det ikke an å stoppe!

Og ikke nok med det: Passasjerene rundt sliter også etter hvert med å holde seg. De bryter ut i herlige lattersalver, én etter én. Også de som følger situasjonen med skeptiske blikk klarer ikke å unngå å dra på smilebåndene. 

Det er så herlig å se – folk behøver en god latter!

Klippet kan virke litt tregt i begynnelsen, men vi anbefaler deg om å henge med til slutten. Jo lengre det varer, jo vanskeligere blir det å holde igjen latteren selv. 

Se klippet her:

En god latter er akkurat det som skal til på en grå dag!

Del gjerne dette herlige klippet, slik at flere der ute kan få seg en god latter!