Vilma forsøker å få fartøyet til å tute – men se nå når jenta innser feilen sin

Barn er ofte veldig uttrykksfulle og det er ikke sjelden at de er flinkere til å vise en følelse enn de er til å fortelle den. Slike ting kan selvfølgelig variere, men det er vanligvis lett å se når en liten gutt eller jente er glad, trist, overrasket eller flau.

Det er også en stor del av sjarmen deres! Selvfølgelig vil du ikke se barn redde, men dette klippet (nedenfor) er helt ufarlig – og har blitt en skikkelig klassiker på nettet på grunn av den svenske jentas utrolige reaksjon. Vi må være glade for at foreldrene til Vilma valgte å filme dette!

Vilma er en svensk jente som tilbake i 2012 var sammen med foreldrene i Varberg havn for å se på de enorme båtene og skipene som seilte forbi. Den lille jenta hadde skjønt hvordan man skal signalisere til lastebilsjåfører at de skulle tute – ved å trekke hånda litt opp og ned i lufta.

Hun testet også den samme gesten da hun sto på kaia. Nå ville Vilma ganske enkelt høre hvordan det høres ut når et av disse store skipene bruker fløyta.

Jenta står der en god stund og er iherdig, men idet hun begynner å tro at de ikke ser henne og skal til å gi seg så skjer det plutselig noe som gir henne fullstendig panikk!

Gjør som over 11 millioner mennesker allerede har gjort og se på klippet nedenfor! Jeg synes faktisk litt synd på Vilma, men samtidig sliter jeg med å ikke trekke på smilebåndet når jeg ser den fantastiske reaksjonen hennes.

Ikke vent, trykk på DELE-knappen om du også trakk på smilebåndet.