Togets reisende følte uro da mannen laget bråk i midtgangen – sekunder senere innser alle det utrolige

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å reise med tog, t-bane eller buss.

Man sitter stort sett der og håper at tiden skal gå fortere, slik at man snart kan komme seg dit man skal. I dag kan jo mobilen hjelpe en med å få minuttene eller timene til å passere – men etter en stund blir man jo lei av det også.

Noe som derimot kan livne opp i ting er når uventede eller kule ting skjer. Nå gjør den sjelden det i kollektivtrafikken, men det gjør jo en god overraskelse enda bedre – og derfor ble nok denne togturen sannsynligvis uforglemmelig for alle involverte.

Oktoberfest er en tysk øl-festival som arrangeres i slutten av september og i begynnelsen av oktober i den tyske byen München. Det var på et T-banetog da en mann plutselig sto i midtgangen og begynte å lage støy.

Bilde: Youtube/voXXclub

Men snart skjønte alle hvorfor.

Går fra å være kleint til ren fest

Det var det tyske bandet Voxxclub som kom inn på toget. Vi har tidligere skrevet om da de fikk et helt fly til å synge og danse – men nå var det på tide å gjøre denne turen til et uforglemmelig øyeblikk.

Bilde: Youtube/voXXclub

Etter at mannen klargjorde hva som skulle skje, ble det spilt musikk – og først etter en litt klein og mistenksom stemning blant de reisende.

Bilde: Youtube/voXXclub

Men jo flere som kommer på toget, jo flere blir med på dansen og sangen.

Bilde: Youtube/voXXclub

Etter bare noen få minutter ble det jo rene diskoteket inne i vognen.

Folk som går på toget tror knapt sine egne øyne, men blir snart med på festen. Det er dans, sang, fellesskap – og så godt som alle engasjerer seg!

Bilde: Youtube/voXXclub

Hver enkelt med et bredt smil om munnen. Gamle og unge.

Et minne for livet

Det blir bare bedre og bedre. Det føles som at festen aldri tar slutt – selv om man befinner seg på et helt vanlig T-banetog midt på dagen.

Bilde: Youtube/voXXclub

Dette ble garantert et minne for livet for alle involverte. Heldigvis sørget bandet for at alt ble filmet – og klippet har nå blitt sett av millioner av mennesker.

Bilde: Youtube/voXXclub

Slik hadde jeg likt at min neste togreise skulle være – tenk for en utrolig opplevelse!

Se nå den fantastiske videoen nedenfor!

Ville du også likt å ha det slikt på din neste togreise? Trykk da på dele-knappen, så kanskje vi kan ha det litt morsommere i kollektivtransporten i fremtiden! Tenk å få oppleve noe slikt!