Foto: YouTube

Pappa blir rasende når sønnene tar opp mobilen ved middagsbordet – men motangrepet er helt fantastisk

Dagens ungdom hadde neppe overlevd uten mobilene sine. Uansett hvor man møter på den yngre generasjonen i dag, sitter de med telefonene limt i hendene. Det som skjer rundt omkring er slett ikke så interessant som det som skjer på skjermen!

Selvfølgelig har teknologiutviklingen ført med seg mange gode ting, men jeg synes det er synd at noen mennesker knapt kan sitte et helt måltid nå for tiden uten at mobiltelefonen tas fram. Det skal tas bilder, man skal sende SMS-er og sende ut hele livet sitt til omverdenen.

Noen folk virker å være lei av dette – som faren i denne herlige videoen!

Selv om jeg ikke vil være en gammeldags person, kan jeg føle at mobiltelefoner nesten har fått en litt for stor plass i våre liv. De er selvfølgelig nyttige og flotte på mange måter – men det sosiale samspillet mellom mennesker må jo ikke lide.

Ofte synes jeg det føles ut som at det som skjer på ungdommens mobiltelefoner er viktigere enn det som skjer i deres absolutte nærhet – for eksempel under en samtale eller et måltid.

Får ikke saltet

Denne sketchen (nedenfor) er et strålende bevis på dette, og jeg tror virkelig at klippet oppsummerer det mange foreldre opplever daglig.

Det er en familie – mor, far og 2 sønner – som sitter og spiser middag sammen. Etter en kort stund sitter begge guttene med mobilene oppe, og man kan se hvordan det går faren på nervene. Det har sikkert skjedd flere ganger tidligere.

Kilde: Youtube

Så ber faren en av sønnene om å få saltet – kanskje litt som en test på hvor oppmerksom gutten er – men når den mobilstirrende fyren ikke lykkes med å fullføre oppgaven, får faren nok.

Se nå hans herlige motangrep, som gir moren et bredt, bredt smil!

Jeg synes det er helt fantastisk og disse sønnene fikk seg mildt sagt noe å tenke over!

Vennligst trykk nå på dele-knappen hvis du også likte farens plettfrie motangrep!