Mandie tar den utro kjæresten på fersken – brutal hevn får ham til å skrike høyt

Hvis det er én ting som aldri, aldri er greit så er det utroskap.

Mennesker som begår slikt svik skader både relasjoner og andres selvfølelse – og det er virkelig noe som ikke bare skal viftes bort. Det tror jeg heller ikke spesielt mange gjør.

Når det først blir oppdaget, kan det derimot håndteres på forskjellige måter. Noen blir mest triste, andre helt rasende – men noen virker å umiddelbart begynne å tenke på den perfekte hevnen.

Det var litt sånn for amerikanske Mandie Pistol (ja, det er hennes virkelige navn). Hun og kjæresten hadde vært sammen en god stund – og bodde i byen Las Vegas. En jul hadde fyren gitt kjæresten en strømpistol i gave – noe han senere skulle få angre på.

Denne dusten hadde nemlig en annen kvinne ved sin side. En romanse som Mandie så klart ikke visste om, men til slutt ville hun finne ut at det var utroskap som pågikk, skriver The Sun.

Det er uklart hvordan det oppsto, men noe som er desto mer sikkert er at hun – selvfølgelig – ble rasende.

Hevnen slår til – med full kraft

Selv om strømpistolen skulle brukes for selvforsvar, klarte den unge kvinnen å finne på et annet formål.

Bilde: Youtube

I et klipp som nå har spredt seg på nettet, forteller Mandie først at hun tok kjæresten sin i å være utro.

Bilde: Youtube

Så filmer venninnen hennes når hevnen slår til – med full kraft.

Se videoklippet nedenfor!

Ikke bare kom Mandie inn i huset til kjæresten for å ta hevn – han hadde også elskerinnen sin der. Det gjorde selvfølgelig det hele enda verre.

Når Mandie gir ham et elektrisk støt på det som ser ut til å være innsiden av låret eller ved skrittet – ja, da angrer han nok bittert.

Selv om vold aldri er den beste løsningen, så synes jeg at Mandie gjorde det rette da hun tok hevn på kjæresten sin som var utro. Dette fortjente han – og jeg har vanskelig for å se at dusten vil være utro med noen etter denne brutale hevnen.

Utroskap er aldri, aldri greit, men Mandies hevn var faktisk helt fantastisk. Trykk på dele-knappen hvis du er enig!