Lat idiot blokkerer arbeidernes innkjørsel hver dag – deres steinharde hevn lærer drittsekken en lekse for livet

En del bilister virker å blåse i alle regler i trafikken. De typene som gjør frekke forbikjøringer, akselerer i full fart gjennom boligområder – og parkerer som de vil uten å bry seg om verken medtrafikanter eller hva som faktisk er lov.

Nå vet vi jo ikke hvordan bilisten i denne historien pleier oppfører seg i trafikken… men å parkere dag ut og dag inn foran en gjeng truckføreres innkjørsel, var kanskje ikke det lureste vedkommende har gjort.

Det var da mekanikeren Raja Rahim var ute på lunsjpause i Birmingham for en stund tilbake at han fikk et bisart syn.

«Spurte om det var min bil»

Der, midt på gaten, sto nemlig en gaffeltruck… i full gang med å løfte en parkert bil.

– De spurte meg om det var bilen min og om jeg kunne flytte den, men jeg forklarte at det ikke var min, sier Raja Rahim ifølge Storytrender.

Kilde: Youtube

Det viste seg at bilen sto parkert rett foran innkjørselen til truckførerens jobb. Det var heller ikke første gang at den samme bilen okkuperte området og hindret truckførerens arbeid.

– Vi har kunder som parkerer rett ved portene. Vi forteller dem at de ikke skal gjøre det, men de gjør det fortsatt hver dag, sier Raja Rahim ifølge Storytrender.

Slapp unna parkeringsbøter

Ifølge Raja Rahim pleide sjåføren trolig å parkere der for å unngå parkeringsavgifter i sentrum.

– Vi er nærme sentrum og folk liker ikke å betale for parkeringen sin, sier han ifølge Storytrender.

Så, de to truckførerne tok saken i egne hender… og hentet fram gaffeltrucken sin. Så ble bilen pent flyttet rundt – til parkeringslommen på den andre siden av gaten!

Hvordan bilisten reagerte på tiltaket forteller ikke historien, men vi får vel anta at sjåføren i det minste har lært seg en lekse som sent vil bli glemt.

Se truckførerens fantastiske hevn her:

Den idioten lærer å tenke etter både en og to ganger neste gang det er tid for å parkere!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!