Idiotisk nabo bygger gjerde over tomtegrensen – men se nå den fantastiske hevnen som lærer ham en ekte lekse

Ens naboer kan være mennesker man betrakter litt på avstand. Man hilser fra av og til og ses på ryddedager. Eller så kan de faktisk bli gode venner, som man omgås med fra tid til annen.

Men det finnes også et tredje alternativ – når man ikke tåler naboene fordi de rett og slett er idioter. Det høres kanskje hardt ut, men sånn kan det faktisk være, spesielt når naboene tar seg friheter med ens egen tomt.

Det var akkurat det som skjedde med denne familien, naboene deres begynte å bygge et gjerde godt over tomtegrensen. Men i stedet for å la dem holdes, tenkte de ut en strålende plan, skriver The Mirror.

Huseieren så ikke mange alternativer da naboen begynte å bygge gjerdet sitt på tvers av tomtegrensen, rett inn i hagen til huseieren.

Tok saken i egne hender

Etter å ha spurt høflig om hva som foregikk, innså huseieren at han måtte ta saken i egne hender. Huseieren monterte helt sonisk ned gjerdet, planke for planke, og stablet deretter alle restene inne på naboens tomt.

Huseieren la deretter ut et klipp av alt på TikTok.

Her kan du se klippet når huseieren tar ned gjerdet.

@unbewreathable

My neighbors fence is on our property…we’ve asked them to partner with us to correct it…they refused…so here we are! #letsbeneighborly

♬ Oh No – Kreepa

«Naboens gjerde går inn på tomten vår. Vi har tilbudt å hjelpe dem med å få det riktig, men de nektet. Så her er vi nå», skriver huseieren til klippet.

Bygget om hele gjerdet

Men huseieren nøyde seg ikke med bare å demontere naboens gjerde, men satte også opp et nytt, eget gjerde. Helt innenfor de riktige tomtegrensene.

«Nå er tomtegrensene akkurat der de skal være», skriver huseieren i et klipp på TikTok som finnes her nedenfor.

@unbewreathable

Fence installed! No drama at all! We love it!!❤️❤️ Sometimes boundaries have to be established!!

♬ This Is How We Do It (Album Version) – Montell Jordan

Klippet har blitt sett millioner av ganger og huseieren får nå skryt i kommentarfeltet for å mildt sagt ikke ta noe dritt fra den idiotiske naboen.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!