Flyverten Daniels unike gjennomgang får hele flyet til å le høyt

Å fly er noe som kan gjøre mange nervøse. Selv om det kan være litt vanskelig å forstå og skjønne for de av oss som ikke har denne frykten, er det faktisk et problem en god del mennesker.

Hvis man nekter å sette seg på et fly, blir det jo betydelig mer komplisert å reise lange strekninger. Mens noen folk går på behandling for å lindre frykten for å fly, er det også de som fullstendig nekter å brukte dette transportmidlet, mens noen stålsetter seg og kommer seg gjennom det.

Uansett om man liker å fly eller ikke, så har kabinpersonalet stor innvirkning på en. Hvis de virker rolige, hyggelige og fornøyde, blir det betydelig enklere og mer trivelig for alle.

I og med at flyving kan være noe skummelt, hjelper det ofte dersom personalet er omsorgsfulle og bryr seg om passasjerene sine. Selvfølgelig kan de gjøre dette på flere måter, men å avdramatisere hele situasjonen kan være et eksempel.

Wikimedia Commons

Det var akkurat det Frontier Airlines flyvert Daniel Sandberg gjorde for en tid tilbake før flyet tok av fra Orlando til Colorado Springs. Til tross for sitt norsk-klingende navn er Daniel amerikansk – og denne dagen var han i ekstra godt humør.

«Før du hjelper favorittbarnet ditt»

Da han skulle lese opp den rutinemessige sikkerhetsgjennomgangen i flyets høyttalere, valgte han å gjøre det på en veldig merkelig, men ekstremt underholdende måte. Det ble litt som et »stand-up»-nummer – og hverken passasjerene eller personalet klarte å holde latteren inne.

– Sørg for å justere din egen oksygenmaske før du hjelper favorittbarnet ditt, medreisende eller ektefellen din, som garantert skriker høyere enn deg. Eller skal vi ikke bare være ærlige? Det er bare de som betalte tillegget på 50 dollar som har en ekstra oksygenmaske, sa Daniel, som før det startet beskjeden med å referere til to flyvertinner som sin kone og sin elskerinne.

Youtube

Det hele landet positivt hos samtlige passasjerer.

– Ettersom noen kan være nervøse i denne typen situasjoner, synes jeg det var godt utført. Han gjorde alle glade, sa reisende Cindy Kuhn ifølge USA Today. Han må være den morsomste flyverten i verden!

Helt fantastisk

Hun klarte også å fange en del av Daniels beskjed på film! I klippet kan man også se en flyvertinne le mens hun sliter med å gjøre jobben sin.

Selv om det er på engelsk, håper jeg du forstår det meste!

Jeg synes dette er helt fantastisk! Tommel opp til Daniel!

Jeg ler selv høyt når jeg hører Daniels beskjed og synes at dette var herlig gjort! Er du enig? Trykk da på dele-knappen!

Foto: YouTube