Foto: YouTube

Fantastisk: 10-åringen inviterer farfar til dans foran hele slekten – slutten er helt plettfri!

Å se hele slekten er ikke så vanlig, det kan skje en gang i året i bryllup eller kanskje julefeiring. Kanskje er det takket være at man ses så sjelden at man blir så uendelig glad når man får se hele slekten møtes og ha det gøy på tvers av generasjoner. Klippet nedenfor er et perfekt eksempel på nettopp det.

Et klipp som virkelig illustrerer at alder bare er et tall kommer nedenfor. Klippet viser den ti år gamle jenta Maeve og hennes 72 år gamle bestefar som opptrer sammen på en fest foran hele slekten.

Sprek som en tenåring

Å leke med barnebarna får jo hvem som helst til å bli litt yngre i både kropp og sinn, men denne bestefaren viser seg å være sprek som en tenåring.

Det hele startet noen måneder før festen, da Maeve vennlig spurte sin kjære bestefar om han kunne tenke seg å bli med henne på dansetimer. Tanken var å gå to og to for å kunne danse som en duo, ifølge Youtube-brukeren Jamie J, som også er mor til lille Maeve. Selvfølgelig stilte bestefar opp på den ideen!

Kilde: YouTube

Umulig å ikke le når man ser dansen

Seks dansetimer senere hadde de en opptreden foran slekten – og resultatet av deres timer sammen er virkelig imponerende! Det er faktisk helt umulig å ikke få et smil om munnen! Når de trer opp på dansegulvet, virker alt rolig og normalt, men når de vender seg mot publikum og musikken starter, forstår man fort at dette er noe helt spesielt!

Kilde: YouTube

Se nå selv det koselige klippet – og fremfor alt, hold øye med farfar mot slutten!

For et fantastisk dansepar! Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig, slik at vennene dine også kan se dette!