Foto: YouTube

Brødrenes utrolige naken-show – som får hele publikum gira

Hvis det er én ting som får en til å dra på smilebåndene, så er det uventede og fantastiske show.

Jeg husker fra skoletiden da man av og til hadde ulike talentshow – og det var alltid noen i klassen som sjokkerte oss andre med ferdigheter som man aldri ante de hadde. Slikt får en virkelig overrasket – og det påvirker ens humør på en veldig positiv måte.

I forbindelse med fremveksten av internett og det faktum at hvem som helst nå kan bli en kjendis, har vi også sett talenter spre seg over hele verden. Klipp florerer både her og der – og den som ønsker det kan se vanvittige show på bare noen få tastetrykk.

Godt trene menn stormer inn på scenen

Nå skal jeg imidlertid dele noe av det beste jeg har sett på veldig lenge!

Foto: YouTube

Det er to brødre som er en del av den franske versjonen av norske talenter. Du kjenner programmet som går på TV sesong etter sesong. Selv om jeg ikke kan et ord fransk, er det fortsatt mulig å sette pris på dette.

Språket er faktisk helt irrelevant.

Foto: YouTube

De to veltrente mennene, som kaller seg »The Beautiful Brothers», stormer inn på scenen og er tilsynelatende helt nakne. De har bare et hvitt håndkle foran »herligheten» og verken publikum eller juryen kan tro sine egne øyne. Snart begynner de også en godt koreografert opptreden – og det er virkelig vågalt.

Foto: YouTube

Håndklærne snus, flyttes på og trikses med – og det er flere ganger man tror at brødrene vil slippe dem og deretter stå der splitter nakne. Det er utrolig stilig og underholdende – til slutt står faktisk en av mennene uten håndkle.

For de av dere som ikke forstår fransk, trenger man ikke se utover selve opptredenen – men det strekker seg ganske langt inn i klippet.

Trykk nå på dele-knappen for å by vennene dine på en latter!