Arrogant bilist «stjal» parkeringsplass – den steinharde hevnen er helt fantastisk

Når noen stjeler ens parkeringsplass – finnes det noe mer irriterende?

De fleste av oss har vært der. Man har stått og ventet på en full parkeringsplass og akkurat når man får en åpning dukker en dust opp og glir inn foran deg.

Noen kan virkelig ikke oppføre seg i trafikken – og det kan drive hvem som helst til vanvidd.

Heldigvis finnes det hevner å ta til.

Selv om man selvfølgelig må prøve å holde seg innenfor loven. Det gjelder jo å ikke opptre på en dårligere måte enn den man ønsker å hevne seg på.

Mistet plassen

En kreativ mann ble rasende da han i sin gule Jeep sto og ventet på en parkeringsplass som holdt på å bli ledig. En sølvfarget bil rygget ut og mannen ventet på å deretter rolig kunne ta over plassen.

Bilde: Youtube

Kjøretøyene sto tett inntil hverandre da en luke ble åpnet, men ut av ingenting kom en helt annen bil (fra venstre) og «stjal» plassen som nettopp var blitt ledig. Selv om det var tydelig at den gule Jeepen høflig ventet på tur.

Bilisten som tok plassen på den fulle parkeringsplassen ville derimot ikke slippe unna så lett.

Fantastisk hevn

Rolig og metodisk la mannen i Jeepen en plan.

Bilde: Youtube

Han gikk ut av kjøretøyet sitt, koblet fast den røde bilen med sin og begynte å rygge. Snart hadde han på en eller annen måte tauet ut bilen som nettopp hadde sneket seg inn på den ettertraktede plassen hans.

Bilde: Youtube

Så var det bare å løsne sammenkoblingen, ta over plassen som faktisk var hans – og la den røde bilen stå der midt på parkeringsplassen.

Bilde: Youtube

Snakk om fantastisk hevn! Min gjetning er at eieren av den røde bilen ble alt annet enn fornøyd med denne oppdagelsen – og angret nok.

Nedenfor kan du se en filmet versjon av hvordan det hele skjedde! Det er verdt det!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!