2 gutter stiller seg opp foran fullsatt lokale – opptredenen får publikum til å vri seg i latter

Noe av det jeg elsker mest er herlige opptredener og show!

De beste synes jeg som oftest er sånne som byr på uventede og sjokkerende innslag – dere vet når publikum sitter med store øyen og åpne munner. Det er såklart sjelden man selv får oppleve denne typen tilfeller, men nå til dags er det jo en stor fordel at så godt som alt fanges på film.

Det er lett å klage over all den nye teknologien og at moderniseringen går for raskt, men at ren underholdning og utrolige opptredener kan spilles av om og om igjen er bare noe vi skal være glade for, synes jeg.

Sånne ting kan jo faktisk forvandle en trist dag til noe fantastisk!

Av alle utrolige og oppløftende opptredener som jeg har sett gjennom årene så er denne (nedenfor) av en eller annen grunn en av de som står høyest. Og da teller jeg med show både i New York og Las Vegas, men dette klippet synes jeg rett og slett er helt fantastisk.

Det er 2 gutter som stiller seg ved siden av hverandre som en del av en konsert – og lokalet er fylt til randen. Publikum stilner når rampelyset rettes mot guttene som står konsentrerte når musikken begynner å spille.

Youtube

Det er gutten til venstre som først tar tonen til Rossinis ”Duetto buffo di due gatti”, som betyr omtrent «Humoristisk duett for to katter», fra opera Otello.

Gutten snarere «mjauer» enn synger – og publikum begynner raskt å fnise, men når den andre gutten tar tonen så går det et veldig tydelig sus av latter gjennom hele lokalet.

Til slutt ler store deler av publikum høyt, men disse ordentlige guttene håndterer situasjonen skikkelig profesjonelt – og jeg er mektig imponert!

Jeg sitter med et bredt smil gjennom hele dette fantastiske klippet!

Både gøy og imponerende! Disse gutten er virkelig dyktige! Trykk nå på deleknappen hvis du er enig, så kan du gi vennene dine et ekstra smil i dag!