Kvinnen kikker ut mot uværet, titter nærmere på himmelen og tar umiddelbart frem kameraet

Har du noensinne fundert over om det, noe sted oppe i himmelen, sitter noen og våker over oss?

Jeg vet ikke eksakt hva det er, men selv får jeg en slik følelse iblant. At noen der oppe bare vil vite at man har det bra – og titter fredfullt ned for å se at alt står bra til. Og om det så gjelder et familiemedlem som har gått bort, en gammel venn eller et savnet husdyr, så føles det alltid betryggende å vite at man ikke er ensom.

Nå spres dessuten en video på nettet, som har fått hele internett til å fundere og spekulere.

Videoen ble ifølge LADbible filmet av en person kalt «Solo», som satt og kikket ut over et uvær når noe merkelig plutselig åpenbarte seg på himmelen.

Rett foran øynene, midt blant skyene, var det ikke noe som rørte seg der?

Etter å ha stilt opp kameraet og zoomet inn nærmere synes snart mer av den mystiske åpenbaringen. Og visst så det ut som at en person vandret forbi over himmelen.

Spres over hele internett

Hva slags heftig fenomen som viste seg på himmelen vet vi ikke sikkert. Kanskje det var en form for illusjon, et rart lysglimt eller en merkelig sky – men kanskje var det også noe annet.

Siden videoen ble publisert på Facebook har den spredd seg over hele internett, og blitt sett over 38 millioner ganger. Folk spekulerer også vilt om hva videoen viser.

Man Spotted Walking In The Clouds

'I was filming the storm and spotted this guy crossing the clouds…' 😮😮😮

Posted by LADbible on Sunday, July 1, 2018

Hva tror du, finnes det noen forklaring eller er det rett og slett noen der oppe som våker over oss? Se videoen under, og del den gjerne med dine venner. Og du, ikke glem å legge igjen en kommentar og fortell hva du tror!