Kona finner ektemannen i sengen med en yngre kvinne – grisens «unnskyldning» fikk meg til å sette kaffe i halsen (vits)

Utroskap er noe som fryktelig gjør vondt for mennesker og det ødelegger forhold. Ingen skal trenge å oppleve det!

Men slike emner kan imidlertid være morsomme i forbindelse med underholdning. Jeg kjenner mange morsomme historier om noen «forbudte» temaer som står igjen som ekte klassikere. Kanskje ikke så rart – noen ganger trenger folk noen drøye vitser, fra alt det kjedelige som skjer i hverdagen.

Disse vitsene er fiktive historier – og da blir ingen skadet.

Derfor synes jeg denne frekkisen er ganske så morsom! Slutten er uvurderlig, så heng med det hele veien. Jeg kunne faktisk ikke slutte å le!

Håper du også liker denne morsomme historien!

Kona kommer hjem tidligere fra ferie enn forventet en dag og finner mannen sin på soverommet mens han har sex med en veldig vakker, yngre kvinne. Kona er tydeligvis utrolig opprørt – og skriker med gråten i halsen:

«Du er et svin! Hvordan våger du å gjøre dette mot meg – en trofast kone og mor til våre barn?! Jeg forlater deg og krever skilsmisse umiddelbart!»

Forsøker å forklar seg

Mannen svarer:

«Stopp! Bare vent ett minutt baby, så skal jeg forklare deg hvordan dette skjedde!»

Flickr

Kona, fremdeles skikkelig opprørt, sier:

«Ok da. Men det vil være de siste ordene du noensinne sier til meg!»

Mannen sier:

«Jeg hoppet inn i bilen for å gå hjem, og da ba denne unge damen om skyss. Hun så veldig nedslått, trist og forsvarsløs ut, så jeg syntes synd på henne og slapp henne inn i bilen. Jeg la merke til at hun var veldig tynn, skrøpelig og skikkelig skitten.

Hun fortalte meg da at hun ikke hadde spist på hele 3 dager, så i medfølelse tok jeg henne med hjem og varmet opp biffene jeg laget til deg i går, men som du ikke spiste opp fordi du ikke vil opp i vekt».

Fulgte henne til døren

Ektemannen fortsetter:

«Den stakkars jenta slukte maten og syntes den var god. Siden hun trengte å være ren, foreslo jeg at hun tok en solid dusj. Så mens hun vasket seg, så jeg at klærne hennes var så jævla ødelagte, så jeg kastet dem og ga henne de designjeansene du ikke brukte fordi du synes de er for stramme.

Flickr

Så jeg ga henne undertøyet du fikk fra meg på bryllupsdagen vår, og som du ikke bruker fordi du synes jeg har en så elendig smak. Da fant jeg den blusen søsteren min ga deg i julegave, og at du ikke bruker bare for å irritere henne.

Jeg ga henne også de dyre støvlene som du kjøpte i en luksusbutikk med kredittkortet mitt, men som du ikke bruker fordi en kollega av deg kjøpte de samme».

Mannen tok et dypt pust og fortsatte:

«Hun var så takknemlig at jeg forsto situasjonen hennes, så da jeg fulgte henne til døra mens hun skulle gå, snudde hun seg til meg med tårer i øynene og spurte: «Er det noe mer som din kone ikke bruker lenger?»

Kom igjen nå, trykk DEL om du likte denne vitsen!