Her er armbåndet som gir deg et elektrisk støt når du dytter i deg for mye godteri

Å spise søtsaker eller andre godbiter var vanligvis forbundet med lørdager da du var barn. Men som voksen kan du faktisk velge selv når og hvor mye godbiter du skal spise. Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å stoppe, det er så vanskelig å holde fingrene unna den kakebeholderen, godteribollen – og hvorfor ikke kjøpe middag fra den herlige pizzeriaen nede på hjørnet. Å innføre godteri eller gatekjøkkenforbud fungerer sjelden, det ender vanligvis med å bryte ens løfte. Men nå er det et armbånd som stopper det du vil slutte med – ved å gi deg elektriske støt, skriver 9gag.

Armbåndet heter Pavlok og er designet for å få brukerne til å stoppe med uvanene sine, enten det er røyking, fastfood eller godteri.

Få et sjokk rett i hånden

Armbåndet fungerer rett og slett som om du går inn i hvilken vane du vil bli kvitt, for eksempel for å slutte å spise søtsaker. Armbåndet oppdager da om hånden nærmer seg munnen og avgir det et sjokk. Sjokkene vil etter hvert skape en motvilje mot å gjenta vanen for å til slutt bli kvitt den, melder 9gag.

Skjermdump: Youtube

Fungerer mot alle uvaner

Det er ikke bare småspising Pavlok-armbåndet kan hjelpe deg med, men i følge selskapet selv kan du også få hjelp med å slutte å shoppe og røyke for eksempel.

«Slutt å røyke og slutt å bite neglene. Pavlok er den naturlige løsningen som kommuniserer med reptilhjernen din og hjelper deg å bli kvitt vanene dine», skriver de på nettstedet deres.
Det er imidlertid alt annet enn billig å kjøpe klokkene deres, for armbåndet koster rundt 1 500 svenske kroner.

Bilde: Pavlok

Dette er perfekt for alle småspisere som ikke kan slutte å spise godteri – eller har andre dårlige vaner for den saks skyld også! Nå trykker du på DELE-knappen for å gi vennene dine sjansen til å avslutte med sine dårlige vaner!