Han skriver et brev til kona og krever skilsmisse, men hennes svar får han til å angre på hvert eneste ord han skrev

I en slitsom hverdag er en morsom historie alltid velkommen. Mulig dere har hørt denne før, men vi håper likevel at den kan gi mange en god latter.

Dette er nemlig historien om en mann som skriver et brev til sin kone og sier at han vil skilles. Da har kona at helt genialt svar som får han til å angre på hvert eneste ord han skrev.

Kjære kone,

Jeg skriver dette brevet til deg for å fortelle deg at jeg forlater deg for godt. Jeg har vært en god ektemann for deg i sju år og jeg har ikke noe mer å gi. De siste to ukene har vært et helvete.

Sjefen din ringte for å fortelle at du har sluttet i jobben din, og det var dråpen. Forrige uke kom du hjem og la ikke engang merke til min nye frisyre.

Jeg lagde favorittretten din og jeg hadde i tillegg et par nye boksere på meg. Du spiste i to minutter og gikk rett til sengen for å hvile deg etter at du hadde sett på alle dine såpeoperaer.

Du sier ikke at du elsker meg lenger, du vil ikke ha sex eller noe som forener oss som mann og kone. Enten så er du utro mot meg eller så elsker du meg ikke lenger, uansett er jeg borte for godt!

/ Din eksmann

P.S. Ikke forsøk å finne meg. Din søster og jeg er på en reise sammen! Ha et fint liv!

——————————————————-

Kjære eksmann! 

Ingenting kunne gjort dagen min bedre enn å få dette brevet fra deg. Det er sant at du og jeg har vært gift i sju år, men en god ektemann har du ikke virkelig ikke vært.

Jeg ser mye på mine såpeoperaer for å slippe unna ditt konstante bråk og mas, synd det ikke alltid fungerer. Men jeg la merke til at du hadde klippet deg, men det første jeg tenkte var at du så ut som en jente!

Fordi mamma oppdro meg til å alltid være snill og ikke si noe i det hele tatt hvis man ikke har noe pent å si, så lot jeg være å kommentere frisyren din. Da du lagde favorittretten min, så må du har forvekslet meg med søsteren min, for jeg sluttet å spise kjøtt for sju år siden. Når det gjelder den nye bokseren din så snudde jeg meg bort fra deg fordi prislappen med 49,90 kr fremdeles hang på. Jeg håpet at det var en tilfeldighet at søsteren min hadde lånt 50 kroner av meg dagen før. Etter alt dette så elsket jeg deg uansett, jeg trodde fremdeles på oss og følte at vi kunne løse våre problemer.

Så da jeg vant 10 millioner i lotto, sa jeg opp jobben min og kjøpte to billetter til oss til Jamaica. Men da jeg kom hjem var du borte. Alt skjer av en grunn, antar jeg. Jeg håper at du får det meningsfulle livet du alltid har ønsket. Min advokat sa at brevet du skrev til meg garanterer at du ikke kommer til å få en eneste krone av meg. Så ta vare på deg selv!

/ Din ekskone – fri og rik som faen!

P.S. Jeg vet ikke om jeg har fortalt deg dette før, men min søster Johanne ble egentlig født som gutt og het Johan. Jeg håper at det ikke er et problem!

© PX Here

Del gjerne denne morsomme historien videre med dine venner hvis du vil gi noen en god latter i dag!