De nekter å flytte bilene sine fra bondens jorde – hans herlige revansj får hele nettet til å le

Noen ganger er det tøft hele tiden å måtte mase på folk om ulike ting. Man ønsker at de skal høre etter den første gangen. Bonden Pavao ble lei av at mennesker parkerte bilene sine på den private tomta hans.

Da folk ikke hørte på han bestemte bonden seg for lære dem ei lekse. Og revansjen, til andres store overraskelse, er bare helt herlig.

På en gård i Kroatia bor bonden Pavao Bedekovic. Til tross for at den store gården ikke ligger i nærheten av en større by, så er det ofte mye folk i bevegelse rundt gården. Naboen driver nemlig et loppemarked som er godt besøkt, noe som skaper et problem for Pavao. Kundene parkerer ikke bliene sine ved loppemarkedet – de parkerer den på Pavaos private eiendom.

Hver gang han ber dem om å flytte bilene blir han ignorert. Uke etter uke spurte han om det samme, men snart innså Pavao at han måtte ta saken i egne hender.

På området der folk parkerte kjørte han forbi med traktoren sin og ploget opp jord, noe som gjorde at bilene ikke kunne kjøre ut på veien igjen. Illsinte mennesker, som faktisk parkerte på hans private eiendom, ringte til politiet og ville anmelde Pavao. Ettersom det skjedde på hans egen eiendom kunne ikke politiet gjøre noe.

Pavao kan muligens utnevnes til en bitter bonde, men samtidig synes jeg likevel at handlingen hans er morsom. Jeg er sikker på at disse menneskene vil høre på Pavao neste gang de besøker loppemarkedet.

I videoen under kan du selv se når Pavao kjører traktoren sin. Snakk om revansj!

Synes du at Pavao gjorde rett eller galt? Del gjerne artikkelen videre, slik at flere får se denne bondenes humoristiske revansj!