Tannleger: Vi kan se om du har hatt mye oralsex – her er ukjente detaljer som avslører hvor skitten du er

Med hvem, når, hvor eller hvordan man har sex er vanligvis noe man holder for seg selv, eller kanskje forteller en bestevenn i noen tilfeller.

Men det mange ikke tenker på er at våre barneforbudte påfunn mellom lakenene noen ganger setter spor etter seg, i hvert fall hvis man skal tro denne tannlegen.

Ifølge ham kan tannleger se på ens munn om man har gitt mye oralsex, skriver Daily Star.

Den aktuelle tannlegen kaller seg «Dentite» og har blitt litt av en kjendis på Instagram og TikTok takket være hans forklaringer om tenner.

Synes om man har hatt mye oralsex

I et av klippene hans, som er sett nesten 40 millioner ganger, forklarer tannlegen at man kan se på en pasients munnhule om vedkommende har gitt mye oralsex.

– Hvis man suger på en sukkerstang for eksempel noen ganger er det ikke noe problem. Men hvis man suger på et stort antall sukkerstenger dukker det opp små, små blåmerker i ganen.

I klippet viser han også hvordan det kan se ut, se nedenfor.

– Som du kan se er det litt blått og irritasjon på de myke partiene her, sier han i klippet.

Ikke farlig

Det er imidlertid viktig å understreke at dette ikke er farlig, men noe som forsvinner etter hvert.

– Det gror, men ta det rolig med å suge på sukkerstenger en stund framover, i alle fall å suge på enormt mange mennesker, forklarer tannlegen spøkefullt i et annet klipp som er sett to millioner ganger.

Tusenvis er overrasket

Dette, tilsynelatende nye, funnet har fått tusenvis til å reagere.

«Faren min er altså tannlegen min. FAREN MIN!» skriver en bruker.

«Jeg har gått til den samme tannlegen siden jeg var 16, det vil si 22 år. Nå skammer jeg meg plutselig veldig», skriver en annen.

«Vel, da vet til og med tannlegen min hvor ensom jeg er», fleiper en tredje.

Kilde: Shutterstock

Visste du om dette, eller kommer du til å få tannlegeskrekk nå? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får denne viktige informasjonen i dag!