Studie: Folk som er nakne ofte er lykkeligere enn andre – grunnen kommer til å få deg til å kaste klærne med en gang

Er du en person som helst beholder klærne på? Da kan det være på tide å tenke nytt, og rive av deg klærne med en gang.

En ny studie viser nå at folk som tilbringer mer tid nakne er lykkeligere enn mer påkledde personer, skriver svenske MåBra.

I dag møtes vi på sosiale medier, aviser og på TV av mange bilder av tilsynelatende perfekte kropper, som alle vanligvis er sterkt retusjert.

Dette kan skape urealistiske idealer og kroppsangst. Men det finnes måter å unngå det på, nemlig ved å være mer naken, ifølge en ny studie.

Nakne er lykkeligere

Studien ble utført ved University of London og de inkluderte 850 personene som ble intervjuet av psykologer om hvor mye tid de tilbringer nakne.

Studien viste at deltakerne som var nakne eller lettkledde i selskap med andre mennesker var lykkeligere enn de som beholdt klærne på.

Dette fordi de mer avkledde deltakerne i større grad var mer fornøyd med egen kropp og hadde mindre angst over utseendet sitt.

«Nudistene har sagt…»

Folk som lever helt uten klær kalles nudister og de kan faktisk være på sporet av noe.

– Nudistene har sagt dette en stund, sier Dr. Keon West, som skrev studien som er publisert i Journal of Happiness Studies, ifølge MåBra.

West understreker imidlertid at dette er et ganske uutforsket område og at det må gjøres flere og mer omfattende studier.

Kilde: Shutterstock

Da er det bare å kaste av seg klærne da! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!