Snopp-ekstra: Ny studie avslører hvor lang en gjennomsnittlig penis er – her er eksakte mål

Betyr størrelse noe? Dette er et spørsmål de fleste menn har stilt seg selv minst en gang, og handler selvfølgelig om størrelsen på penisen.

Hvorvidt størrelse betyr noe eller ikke, kommer an på hvem du spør. Noen foretrekker noe solid mellom bena, og andre mener at gjennomsnittlig er best. Uansett hvor du står på det spørsmålet, er det et minst like kontroversielt spørsmål om hvor stor en gjennomsnittlig penis egentlig er?

En ny studie kan nå presentere hvor stor en erigert penis er, og bryter også en veletablert myte.

Hvor stor penis er en gjennomsnittspenis når den er erigert? Og betyr store føtter automatisk en stor penis?

I en ny studie, publisert i sommer, har dette blitt rettet opp.

Så stor er en gjennomsnittlig penis

Det er Bryce M. King, en amerikansk psykologforsker, som har gjennomgått 31 nylige studier om penisstørrelser i et forsøk på å nå en faktisk gjennomsnittsstørrelse på en erigert penis.

Resultatet? 13,61 centimeter, ifølge studieresultatet da King fant ut at ti av de tidligere studiene målte erigerte peniser og i de andre 21 studiene ble slappe peniser som har blitt strukket så langt som mulig, målt.

Ifølge King svinger de fleste erigerte penisene mellom 12,95 og 13,97 centimeter. Imidlertid setter han inn en liten advarsel fordi de fleste menn er sannsynligvis nærmere det lavere tallet. Hvorfor? Fordi menn med store peniser deltar oftere i denne type studier, og delvis fordi menn ofte overdriver sine egne måleresultater.

Kilde: Shutterstock

Betyr skostørrelse noe?

En myte er at store føtter også betyr at du besitter en ordentlig enhet mellom beina.

Men dette er nettopp en myte, ettersom det ifølge studien ikke var mulig å finne noen sammenheng mellom skostørrelse og penislengde. Imidlertid er det noen andre sammenhenger.

Studien fant at en stor pekefinger ofte er en indikasjon på at man har en stor penis. Selv hvor høy man er spiller en rolle. Ganske enkelt, jo høyere personen er, jo større penis.

Kilde: Shutterstock

Feilaktige målemetoder

Tidligere var det en vanlig oppfatning at en gjennomsnittlig penis er omtrent 15 centimeter lang i erigert tilstand, men tallet er basert på eldre studier hvor feil målemetoder har blitt brukt.

Denne uriktige målelengen, 15 centimeter, har ifølge King ført til at mange menn har gått rundt i samfunnet med dårlig selvtillit angående penisen sin. Noe som har vist seg å være uberettiget.

For de mennene som har lyttet til kompisene sine skravle om hvor store de er, så kan de trøste seg med at det kan være litt overdrevet. Faktisk har mindre enn tolv prosent av mennene en stiv penis som måler lenger enn 16 centimeter.

Kilde: Shutterstock

Fint å endelig få svar på dette evige spørsmålet, ikke sant?

Trykk nå på deleknappen slik at de mannlige vennene dine også kan lese dette i dag!