Naken: Flere og flere kvinner dropper undertøy – her er 4 grunner som gir deg lyst til å kaste trusene

Endelig er sommeren her. I løpet av februar og mars føles sommeren alltid like fjern, noe som gjør at man blir like glad hvert år når alt blir grønt, varmt og fantastisk.

Men med varmere temperaturer kommer også noen problemer. Å bruke klær blir stadig vanskeligere jo varmere det blir og spesielt undertøy som trange truser kan gi ubehagelige gnagsår, men også en del andre utriveligheter.

Men det finnes en måte å unngå dette på – nemlig å gå uten truser! Her er fire grunner til å droppe undertøyene.

Det er nettstedet Healthshots som har listet opp fire sunne fordeler med å gå truseløs fra nå av, skriver svenske MåBra.

Komfort

En ganske enkel – og herlig – grunn til å la trusene ligge i skapet hjemme. Det er rett og slett friere å gå rundt uten truse, som spesielt i varmere vær kan gi gnagsår langs sømmene.

Truser sitter dessuten godt rundt ens delikate deler og slipper ikke ut fuktighet, noe som kan gi en del lukt der nede som man slipper hvis man går uten truser.

Sunnere underliv

Som nevnt over er mange undertøy litt dårlige til å puste skikkelig, og som vi alle vet er fuktige steder perfekt for bakterier å gro på.

Men dropper man truser lar man underlivet lufte seg godt, noe som gir et sunnere underliv.

Kilde: Shutterstock

Reduserer risikoen for urinveisinfeksjon

Avhengig av hvilken modell og hvilket materiale trusen er i kan det øke risikoen for at bakterier ferdes til vaginaen – fra anus. Noe man sannsynligvis liker å unngå hvis man kan, eller hva?

Å gå uten truse forhindrer nettopp dette – ettersom bakteriene ikke kan ferdes like lett.

Føles litt mer sexy

I tillegg til å unngå gnagsår, bakterier og risiko for infeksjoner, er det en litt morsommere fordel med å kaste trusene i sommer.

Det føles rett og slett litt mer sexy, noen ganger trenger det ikke være vanskeligere enn som så!

Kilde: Shutterstock

Ville du turt å gå rundt uten truse for helsens skyld – eller føles det for avslørede?