Kilde: Shutterstock

Her er den ukjente penis-øvelsen som gjør menn bedre i sengen

Stor bil, stor lommebok, store muskler, stor personlighet, stor penis. Størrelse i all ære, men hvis man vil bli veldig populær blant kvinner, bør man også være utholdende i sengen.

For å lykkes med det, må man være i stand til å få ereksjon i lang tid og kontrollere når man når klimaks. Hvordan gjør man det da?

Ifølge det svenske magasinet MåBra kan menn forbedre prestasjonene mellom lakene gjennom en enkel »jente-øvelse».

Kvinner blir ofte oppfordret til å gjøre kegeløvelser for å styrke musklene rundt magen. På den ene side forhindrer sterke muskler inkontinens, og på den andre siden har kvinner sterkere orgasmer takket være sterke muskler.

Fungerer likt for menn

Menn og kvinner ser kanskje litt annerledes ut, men vi er skapt på samme måte. Det betyr at menn også kan dra nytte av kegeløvelser, selv om de kanskje tradisjonelt har blitt mest praktisert av kvinner.

Kilde: Shutterstock

Menn med sterk bekkenbunn og god blodsirkulasjon får hardere og mer varige ereksjoner.

I tillegg hjelper musklene med å kontrollere utløsningen, slik at menn kan holde ut litt lenger i sengen, ifølge Åsa Enervik, jordmor ved RFSU, skriver MåBra.

Kilde: Shutterstock

Slik trener du opp penisen

Hvordan trener man musklene rundt penisen?

Det er rett og slett at du bare klemmer fra rumpa og fremover. For å gjøre det lettere å forstå, kan man tenke seg samme type spenning som når man må tisse.

Ta i ordentlig, hold i noen sekunder, og slapp av. Se det som intervalltrening for sexmusklene. Dette kan gjøres hvor som helst, flere ganger om dagen.

Kilde: Shutterstock

Hvis man vil legge til et lite hjelpemiddel, kan man sørge for å få ereksjon før man trener og legge et håndkle på toppen for å øke motstanden litt.

Visste du dette? Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!