Forskernes konklusjon: Kyssing og klining hjelper deg å gå ned i vekt

Det er få ting i verden som er mer fantastisk enn å kunne kose med partneren sin, den personen man elsker mest i hele verden. Når man klemmer hverandre og er veldig nær hverandre, føler man seg virkelig elsket og det kribler i hele kroppen.

Å kysse og kose med partneren sin, kan ifølge en studie også hjelpe en å gå ned i vekt, skriver nettstedet Bright Side.

Noen ganger havner man i perioder hvor det er litt for mye av det gode og for lite trening. Kanskje man har mye å gjøre på jobben eller hjemme og slett ikke har tid til å røre på seg så mye som man skulle ønske. Da er det lett å samle opp noen ekstra kilo, og for å føle seg bra fysisk kan det være greit å kvitte seg med de kiloene.

Kyssing bra for vekttap

Men å gå ned i vekt kan være noe av det kjedeligste som finnes. Alt man får spise er tørt og kjedelig, man får ikke drikke vin i det hele tatt og man må gå turer uansett vær.

Men faktum er at det finnes en mye finere måte å gå ned i vekt på – nemlig gjennom å kysse med partneren sin.

Ifølge en studie publisert av The American Journal of Medicine hjelper kyssing og klining en å gå ned i vekt.

I tillegg til å være koselig, forbrenner man mellom fem og 26 kalorier per minutt gjennom lidenskapelige kyss eller klining, ifølge studien.

Det kan sammenlignes med en lett spasertur, som kanskje ikke høres så mye ut, men da må man også huske på hvor mye hyggeligere det er.

Bra for huden i ansiktet

Å kline litt med kjæresten sin hjelper en ikke bare å gå ned i vekt, det er også bra for huden.

Når vi kysser hverandre bruker vi mer enn 30 muskler i ansiktet, noe som gjør kyssing til en slags trening for ansiktet som holder seg fastere.

Når vi bruker disse musklene øker vi også blodsirkulasjonen i ansiktet, som igjen beskytter mot rynker.

Kroppen frigjør også endorfiner og oksytocin, stoffer som gjør at vi føler oss glade og mindre stresset.

Kilde: PxHere

Så fantastisk det høres ut! Man må selvfølgelig trene med jevne mellomrom også, men hvis det regner en dag kan man bli hjemme og kose litt med kjæresten sin!

Trykk nå på dele-knappen slik at flere kan lese denne fantastiske nyheten!