Forskernes konklusjon: Å være lettsint er et tegn på høy intelligens

Klager folk på at du er sint, irritert eller irritabel? Nå viser forskning er at du faktisk bør ta det som et kompliment. Hvis du har en kort lunte, er du nemlig smartere, viser en studie.

Så fra nå av trenger du ikke gå rundt og tenke på at du skal være glad, positiv og vennlig – ta i stedet å slipp fram ditt sanne jeg, erkjenn den sinte personen med åpne armer og anse det sinte humøret som en gave ovenfra.

Har et mer presist minne

Ja, i en detaljert studie ledet av forskere ved University of New South Wales og Stanford University, har det blitt konkludert med at hovedsakelig kvinner med kortere lunte, eller høyt temperament, er mer intelligente, skriver Brightside.

Pixabay

Konklusjonen er hovedsakelig basert på det faktum at det kan sees at når kvinner blir sinte, tar de generelt ikke bare bedre beslutninger, de kan også bevise et mer presist fakta- og detaljminne.

Et høyt temperament er preget av mental negativisme, noe som gjør folk mer bevisste på omgivelsene sine. Det er derfor en kvinne som er opprørt, har en tendens til å fokusere og resonnere mer om hva hun ser, tenker og gjør akkurat nå.

Gjør smartere analyser

Lettsinte kvinner har et konstant underliggende dårlig humør i personligheten sin, noe som betyr at de kan fokusere mer og handle smartere om spørsmål og hendelser i livene sine.

Flickr

Dette er spesielt tydelig når de trenger å ta viktige beslutninger eller finne løsninger på profesjonelle, sosiale eller forretningsmessige problemer. De gjør da en kald og faktabasert analyse i stedet for å bruke sentimentalt resonnement.

Så hører du ofte at du er sur, sint eller irritert? Ta det som et kompliment! Hvem vil ikke være litt smartere enn omgivelsene sine?

Wikimedia Commons

Trykk nå på dele-knappen for å spre denne fantastiske og viktige nyheten!