Forskernes konklusjon: Å drikke mye er et tegn på svært høy intelligens

Å få ta en øl eller et par drinker i selskap med gode venner – finnes det noe bedre? Man spiser godt, ler, drikker godt og føler seg rett og slett bra.

Som oftest stopper det ved en eller et par øl, men det hender selvsagt at man blir full og tar seg en skikkelig helaftens av og til.

Som man selvfølgelig må betale dyrt for dagen etter med dunkende hode og en tørste som aldri kan slukkes.

Selvfølgelig er det jo skadelig å drikke for mye for ofte – men ifølge en studie går høy intelligens og høyt alkoholforbruk sammen, skriver Ladbible.

Studien ble utført ved London School of Economics og inkluderte tusenvis av mennesker midt i livet, nærmere bestemt 39-åringer.

Nesten dobbelt så tørste

Resultatene av studien viste at kvinner med høyere utdanning er mye nærmere flasken enn de som ikke hadde universitetsutdanning.

De med høyere utdanning drakk nesten dobbelt så mye daglig enn de uten utdanning.

Man kunne nesten se de samme resultatene hos menn også.

Mer problematisk forhold til alkohol

«Jo høyere utdanning, desto mer sannsynlig er det å drikke alkohol flere dager i uken og også ha større problemer med å håndtere drikkingen sin», står det i studien.

Resultatene fra studien støttes av statistikk fra en annen studie der det var mulig å se en sammenheng mellom intelligens hos småbarn og hvordan de da drikker alkohol fra fylte 20 år og oppover.

Naturligvis skal man alltid drikke med måte, men nå kan man i det minste skylde på sin høye intelligens når man vil ta et glass vin til maten.

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!