Forskere: Personer som elsker gin & tonic er mer sexy enn andre

Vi har nesten alle ulike preferanser når det gjelder hva vi liker å spise og drikke. Mens jeg kan nyte en kald gin og tonic, foretrekker konen min et glass rødvin. Ingenting rart med det!

Samtidig kan det være interessant å teste nye smaker, sorter og varianter. Bare det å velge den samme drikken eller matretten hver gang kan bli litt trist i lengden – det er i alle fall min mening.

Men visste du at det vi liker best faktisk kan si noe om oss som person? Jeg hadde faktisk ingen anelse om det, men forskning har nå slått fast at vi som elsker å drikke gin generelt er ekstra sexy!

Ved nærmere ettertanke – det kunne man jo nesten ha gjettet…

Gjennom årene har vi flere ganger kunnet lese om hvordan drinker påvirker kroppen vår på forskjellige måter. At man blir ekstra glad og morsom av å innta alkohol er selvfølgelig ikke noe nytt, men nå viser det seg at det vi foretrekker å ha i glasset kan si noe om oss som personer.

Øl-elskere mer for avslapning

En studie utført av eksperter ved Bangor University og King’s College London undersøkte 30 000 personer mellom 18 og 34 år. Deltakerne kommer fra 21 forskjellige land og har fått spørsmål om drikkevaner, tanker og følelser.

Til slutt har det vært mulig å bruke forskjellige personlighetstrekk på mennesker basert på hva de foretrekker å drikke. Noen av de klareste eksemplene var at gin-elskere pleier å være ekstra sexy – og også litt mer aggressive enn andre, skriver Unilad.

Wikimedia Commons

Øl- og vinentusiaster viste seg å være mer for avslapning og livsglede, ifølge studien.

«Å finne ut hvordan alkohol påvirker oss på ulike måter er viktig for å kunne trekke konklusjoner om hvordan folks følelser spiller en rolle i valg av drikke – og hvordan de skiller seg fra person til person», skriver forskerne i MBJ Open Journal.

PxHere

Som gin og tonic-elsker må jeg si at dette var ekstremt gledelige nyheter! Det er dager man ikke er så tilfreds med sit eget speilbilde – men når det inntreffer neste gang skal jeg forsøke å tenke tilbake på denne studien som altså slår fast at jeg er veldig sexy.

Drikk med måte

Selvfølgelig skal slik forskning tas med en klype salt, og det er selvfølgelig ikke en eksakt vitenskap, men jeg synes uansett det er interessant at det er mulig å trekke slike konklusjoner basert på en så enkel ting som hva man liker å ha i glasset.

Pexels

Neste gang jeg skal bestille noe alkoholholdig, er det ingen tvil om hva jeg kommer til å bestille – det blir en klassisk GT!

Det skal også sies at denne studien understreker viktigheten av å drikke i moderate mengder – det er alltid noe å vurdere!

Så alle vi som liker gin og tonic er altså ekstra sexy! Trykk nå på dele-knappen for å spre denne gode nyheten!