Avslørt: Her er de vanligste løgnene som menn og kvinner drar for hverandre – i sengehalmen

Å være god i senga er virkelig ikke barnemat. Alle mennesker er unike og liker forskjellige ting. Derfor er kommunikasjon veldig viktig når man har sex.

Men hvor ærlige er vi i vår kommunikasjon? Nå viser en ny studie at over 90 prosent av folk lyver om sexlivet sitt.

Alle har kanskje dratt en liten løgn som sexlivet sitt på et tidspunkt. Kanskje antall sexpartnere eller hvor tidlig man mistet jomfrudommen.

92 prosent lyver

Ifølge en studie utført ved University of Texas lyver hele 92 prosent om sitt sexliv for partneren sin, skriver svenske Måbra.

Studien ble utført av psykologen Christian L Hart og han gikk ut fra at vi ofte er veldig sårbare når vi er nakne med andre mennesker, noe som kan gjøre oss mer tilbøyelige til å dra til med en liten løgn.

Hva lyver vi om da? Der skiller menn og kvinner seg fra hverandre – betydelig.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kilde: Shutterstock

Falske orgasmer og følelser

Studien viste at kvinners vanligste løgner var falsk orgasme, nytelse og oppdiktede grunner til å unngå sex. Menn lyver ofte om hvor mye porno de ser på og overdriver følelsene sine for sexpartneren.

Andre vanlige løgner hos begge kjønn var seksuelle preferanser, seksuell legning og seksuelt overførbare sykdommer.

Imidlertid kan man jo ganske enkelt finne ut at det ikke er bra å lyve for partneren sin i det hele tatt. Så hvis man ønsker å ha et langt og sunt forhold, er det nok best å være ærlig, selv om sannheten kan svi noen ganger.

Visste du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!