Å bli født i desember gir en person flere fordeler i livet, viser studier

Jeg tenker ofte på det faktum at jeg ble født i mars har ganske lite å gjøre med hvordan livet mitt ble og hvem jeg er. Grunntanken min er at de tingene man har oppnådd i livet hovedsakelig skyldes hardt arbeid og kampånd.

Derfor har jeg heller aldri fundert på hvilken måned som er den beste å bli født i.

Det er imidlertid forskning som viser at babyer som blir født i desember kan få med seg flere ulike fordeler inn i livet.

Det kan være at julen overskygger eventuelle bursdagsfeiringer i løpet av årets siste måned, men slik burde det kanskje ikke være? Tja, studier indikerer at det er verdt å feire at man fyller år i desember.

Er oftere morgenmennesker

Til å begynne med har en studie konkludert med at barn født i desember skal sove bedre. Forskningen indikerte at babyer født i løpet av årets siste måned sovner både raskere og tidligere enn andre.

MaxPixel

En annen studie antydet at desemberbarn også har en økt sannsynlighet for å være «morgenmennesker».

Ikke nok med det – disse barna kan også se fram til et lengre liv. En studie i Journal of Aging Research viser at babyer født i desember har en større sjanse enn andre for å bli 100 år.

Hvis dette ikke er nok til å overbevise deg om desemberbarns fortreffelighet, så har annen forskning konkludert med at personer født mellom september og desember har en redusert risiko for å utvikle hjerte- og karsykdommer.

Sjelden involvert i krangler

Dette går selvsagt hånd i hånd med de tidligere nevnte fordelene.

En annen studie har konkludert med at personer som har bursdag i desember er snillere. De skal altså derfor sjeldnere være involvert i kontroverser og krangler.

MaxPixel

Det er imidlertid mer enn helsefordeler man kan få ved å fylle år i desember. En studie har konkludert med at de yngste i en skoleklasse har en større sannsynlighet for å øke intelligensen sin.

Hvem visste dette? Kjenner du noen som er født i desember? Tagg da vedkommende i kommentarfeltet på Facebook og del denne artikkelen til alle du kjenner!