Sjefen har hemmelig affære med sekretæren sin – så ser kona mistenksom detalj…

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid elsket å le. Både når det er lov og ikke lov. På skolen kunne jeg iblant får latteranfall som gjorde at jeg måtte gå ut av klasserommet en stund.

Kanskje jeg er rar som synes det er gøy å le av det meste, men jeg synes virkelig ikke at man skal ta livet så seriøst. Vi lever jo tross alt for å kose oss.

Morsomme historier eller frekkiser som de også kalles, har alltid fått fram latteren i meg og i dag er internett fullt av dem, noe jeg elsker!

Akkurat denne frekkisen fant jeg tidligere denne uken og synes den var så morsom at jeg ville dele den videre til dere – hold dere fast!

Peter var en 42-årig vellykket forretningsmann. Han hadde vært gift i ti år, men livet som gift hadde ikke blitt slik han hadde tenkt seg. Derfor hadde han innledet en flørt med sekretæren sin, Elin.

Lysten ble for stor

Elin var 25 år, blond og hadde en kropp som Peter ikke trodde fantes i virkeligheten. På tross av Elins iherdige flørting så stod Peter imot, han var tross alt gift.

Men en varm sommerdag ble lysten for stor. Elin kom på jobben i en veldig kort kjole og flørtet enda mer enn vanlig.

Peter kunne ikke stå imot, så de dro rett hjem til Elin hvor de elsket hett og vilt hele natten lang.

”Ta skoene mine”

Da de våknet igjen hadde det allerede begynt å slumre og Peter fikk veldig hastverk.

Han slang på seg klærne samtidig som han ba Elin ta skoene hans, gå ut i bakgården og gni dem inn med jord og gress. Uten å helt forstå hvorfor gjorde Elin som Peter sa.

Da han var fullt påkledd tok han på seg skoene og dro hjem.

”Kan ikke lyve for deg!”

Da Peter kom hjem stod kona hans i gangen med armene i kors.

– Hvor har du vært?

Peter tenkte litt før han svarte.

– Elskling, du vet at jeg ikke kan lyve for deg, jeg innrømmer at jeg har hatt et forhold med sekretæren min Elin. Vi har vært hjemme hos henne og hatt vill sex hele natten, det er derfor jeg kommer hjem så sent.

Kona stod skeptisk med armene fremdeles i kors før hun utbrøt.

– Din forbanna løgnhals, du har jo vært og spilt golf!

Jeg lo så tårene sprutet! Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også får seg en latter i dag!