Nå kan du lage sjokolade – formet akkurat som din egen rumpe

Om du skal tilby dette til noen eller spise det selv er ikke helt klart, men for 350 kroner kan du nå lage sjokolade formet som rumpehullet ditt.

Det er den engelske bedriften Edible Anus som står bak denne «skitne» ideen, som på norsk heter spiselig anus

Dette kan være den perfekte haven til alle med sans for humor, den 14. februar.

Bak den spesielle ideen om en spiselig sjokolade formet som ens anus, står engelskmannen og kunstneren Magnus Irvin. Han har tidligere lag kaker formet som kjendisers ansikter og postkort med rumpetema. Og han var ikke ferdig med rumpa, for hans nyeste oppfinnelse er nemlig rumpesjokoladen.

«Fra rumpa og rett ned i ansiktet»

Da Magnus fikk ideen om rumpesjokoladen i 2006 ville han teste den på seg selv.

«Jeg la meg på ryggen med beina rett opp i været og holdt frem rumpa, men produktene vi brukte rant videre fra rumpa og rett ned i ansiktet på meg», sier Magnus Irvin til Huffpost.

Rumpesjokolden ble først presentert på en utstilling i London. Den viste seg raskt å bli svært populær og Magnus møtte en nederlandsk mann som bestemte seg for å investere i prosjektet hans, for å gjøre det til et bestående produkt.

Gikk ikke med egen anus

Da Magnus Irving ikke lyktes med sin egen anus, bestemte han seg for å søke etter folk som ville stå modell. En kvinne han møtte på bussen stilte opp for han og all rumpesjokolade som har blitt produsert etter den tid er av hennes anus.

Kilde: Youtube

Nå får også andre lov til å stå modell om de vil lage sin helt egen rumpesjokolade, det koster 39 dollar, som tilsvarer cirka 350 norske kroner.

Perfekt presang til hele familien

«Dette er en unik luksussjokolade som blir laget her. Tenk deg hvordan farmors ansikt kommer til å lyse opp når hun åpner gaven. Det er den perfekte gaven til hele familien», sier Irvin til 22 words.

Nedenfor kan du se videoklip fra rumpehull-sjokoladen.

Om dette er for hele familien vet jeg ikke, men morsomt er det! Trykk nå på dele-knappen så dine sjokolade-glade venner kan se dette!