Frekkis: Ungt par går til legen for å bli gravide – da hvisker sykepleieren 6 ord som får gutten til å begynne å gråte

Sykehusmiljøer kan gjøre nesten hvem som helst nervøse og usikre. Det handler sjelden om noen morsomme nyheter når man er der, samtidig som man håper at alt går riktig for seg.

Heldigvis finnes det jo frekkiser som gjør sitt beste for å fjerne slik ubehag – som for eksempel den her nedenfor.

Det handler om et sykehusbesøk som ikke gikk som planlagt.

Den passer nok best for de med litt frekkere humor, men så lenge man ikke blir lett fornærmet eller følsom er dette et skikkelig høydepunkt!

En kjekk 19 år gammel mann hadde ikke klart å gjøre kjæresten sin gravid. Ja, visst var han ung – men paret hadde faktisk prøvd en stund, men ingen av forsøkene hjemme hadde fungert. Nå var fyren desperat.

Sykepleieren kom fram

Så fikk han time hos en fertilitetsklinikk – og en uke senere satt han der på venterommet i resepsjonen da en sykepleier ved navn Anette om ut og hentet ham.

Hun var kraftig overvektig, rynkete i hele ansiktet og hårete så godt som overalt. Det var ikke en kvinne som falt i smak hos 19-åringen  «For en grell dame», tenkte han.

Hun ga ham, snilt men bestemt, en liten plastboks og viste ham til toalettet. Skjelvende gikk han inn der og prøvde på alle måter oppnå det som var forventet av ham.

«Jeg beklager, men…»

Men til tross for fantasier om deilige, pene damer, klarte han ikke å kvitte seg med tanken på den uattraktive sykepleieren han mistenkte stod utenfor.

Det gikk ti minutter uten at det en gang var i nærheten av å skulle gå for ham. Ytterligere 20 minutter gikk – og snart hadde han vært der inne i en time.

Til slutt kom han ut av toalettet – helt gjennomsvett, med tennisalbue og bare en halvtom plastboks. Utenfor sto Anette og ventet.

– Jeg beklager, sa 19-åringen skamfullt. Det kom ikke så mye…

– Nei, svarte sykepleieren hviskende. Ikke lett å tisse på kommando!

Trykk nå på dele-knappen hvis du trakk på smilebåndet!