Frekkis: Sven får arrogant svar når han akutt ringer «112» – men den gamle mannens frekke svar er helt fantastisk

Sommer, sol og bading gir som regel godt humør. Det er lett å være glad når temperaturen er behagelig og ferietider er rundt hjørnet. Da våkner man med et smil om munnen!

Men i disse mørketider er det helt annerledes. Man er heldig hvis man bare får et glimt av solen, og bladene på trærne som vanligvis gjør høsten så vakker har falt.

Når vi i tillegg er midt i en pandemi, kan det være veldig vanskelig å trylle fram godt humør – men det finnes små triks man kan bruke for å bli litt gladere.

Å dra en frekkis er vanligvis en god måte å få opp humøret på, eller å få den fortalt for seg er nesten morsommere. Derfor har vi lett etter en klassisk frekkis, som ofte har blitt satt stor pris på. Håper den får deg til å le høyt!

Presten Sven var på vei til jobb en tirsdag morgen da han så noe ligge i grøftekanten, rett ved veien.

Sven stoppet bilen for å gå ut og se.

Ringte 112 umiddelbart

Da Sven kom litt nærmere, så han at det var en død gris som lå der i grøftekanten. Mest sannsynlig hadde noen kjørt på den bare for å så kjøre videre. Han gjorde korstegnet over brystet sitt.

Veldig usympatisk, mente Sven. Han hadde ikke tenkt å la grisen ligge der, så han tok opp telefonen av lomma og ringte umiddelbart politiet, så de kunne komme og frakte bort dyret.

Etter å ha gått gjennom sentralbordet, fikk han endelig snakke med en faktisk politimann.

Hånlig politimann på telefonen

Politimannen som svarte var imidlertid veldig frekk og hånlig. Han virket ikke i det hele tatt interessert i å dra ut og frakte bort den døde grisen.

Men Sven ville ikke gi seg, og stod tappert på sitt.
– Men den kan jo ikke ligge der, det er jo makabert! utbrøt Sven.

– Jaja. Vi får se om vi drar ut på det der. Men hva faen, du er jo prest jo! Jeg trodde det var din jobb å ta vare på de døde, sa politimannen i et forsøk på en dårlig spøk.

Sven ble lei av arrogansen

Den siste kommentaren gjorde Sven ordentlig irritert. Han var vant til at folk stilte spørsmål ved yrkesvalget hans, men å bli hånet på den måten hadde han ikke blitt før.

Fremfor alt hadde han ikke forventet det fra en politimann. Heldigvis var Sven veldig kvikktenkt, så han svarte med samme mynt.

– Jo, det har du aldeles rett i. Men før det pleier vi å ringe de pårørende først.

Det er umulig å ikke le høyt av slutten!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får seg en latter i dag – det vil de garantert sette pris på!