Frekkis: Punk jente spør 73-åring om han aldri har vært vill – det geniale svaret sjokkerer hele kjøpesenteret

Jeg skal egentlig være ærlig og innrømme at jeg ikke er så veldig glad i punkstilen.

Det blir nesten litt dumt når noen har anstrengt seg for å se så annerledes ut, men det hele ender med at man fortsatt ser akkurat ut som alle vennene sine – med hanekam og ting som spikes halsbånd.

Denne fiktive morsomme historien handler om en ung punk jente som prøver å tøffe seg overfor en eldre herre. Jeg skal ikke røpe for mye, men den gamle mannens svar fikk meg til å le høyt!

Liker du også denne frekkisen, så kan du gjerne dele den med vennene dine! Alle trenger jo faktisk en god latter fra tid til annen!

Mange yngre mennesker tror nok at de eldre bare er vennlige mennesker som ikke kan forsvare seg hvis de blir angrepet. Ungdommene forstår ikke at med alderen kommer erfaring og alt som den unge tror han eller hun kan – men som en gammel mann eller kvinne allerede har gjort tusenvis av ganger.

Dette gjelder selvsagt også når det kommer til å gi svar på tale!

Man skal ikke krangle med eldre!

Pixabay

En datter forteller…

«Jeg tok faren min med til kjøpesenteret her om dagen for å kjøpe et par nye sko. Faren min er 73 år gammel, men veldig ung til sinns».

Vi bestemte oss for å ta noe å spise på kjøpesenteret. Da vi satte oss, la jeg merke til at pappa så veldig lenge på en tenåring om satt overfor oss.

Hun hadde store pigger i håret i alle mulige forskjellige farger – grønn, blå, oransje og rød.

Faren min fortsatte å stirre på henne til tross for at blikket deres møttes flere ganger – mens andre ville kanskje sett vekk på det stadiet.

Svarte lynraskt

Tenåringen begynte endelig å bli lei av den gamle mannen, og da hun fikk nok sa hun sarkastisk:

– Hva er problemet, gamle mann? Har du aldri gjort noe spennende i livet ditt?

Da jeg hørte henne si dette passet jeg raskt på å svelge maten jeg hadde i munnen ettersom jeg kjenner faren min godt – og ikke ville sette det i halsen da jeg hørte hans trolig raske svar.

Som forventet svarte han uten å nøle et sekund:

– En gang var jeg så full at jeg pulte en papegøye. Nå lurte jeg bare på om du kunne vært datteren min…

For en mann! Nå må du gjerne trykke på dele-knappen hvis du lo!