Frekkis: Nonnen griper tak i prestens penis – det uventede svaret får henne til å skrike rett ut

Morsomme historier om religion, prester og nonner har så lenge jeg kan huske vært utrolig populære. Det finnes jo en myte om at alle som lever rundt kirken er ekstremt private og beherskede når det gjelder sex, og det er kanskje derfor det er litt ekstra morsomt å tulle med det.

I noen tilfeller er mytene sanne, men ikke i andre tilfeller. Sånn pleier det å være, enkelt og greit.

Denne frekkisen (nedenfor) hadde jeg faktisk aldri hørt før, men jeg lo høyt da jeg leste slutten. Det er en historie av den mer dristigere typen, så følsomme lesere advares litt ekstra. Så lenge man derimot synes det er lov å tulle med det meste, tror jeg du vil sette pris på denne!

Det var to prester som skulle dusje etter en lang arbeidsdag. De kler av seg, en innser snart at de mangler såpe.

Fader Johannes husker at han har såpe på rommet sitt, og går dit naken for å ta to såper. Halvveis tilbake ser han tre nonner komme mot han.

Tar tak i penisen

Det finnes ingen steder å gjemme seg, så det eneste han kan gjøre er å stå stille mot veggen som en statue.

Pixabay

Nonnene stopper, og er overrasket over hvor levende »statuen» er. En av nonnene strekker nysgjerrig fram hånden hennes og drar litt lett i Fader Johannes» penis. I rent sjokk mister presten en av såpene.

– Se, der er en såpedispenser! sier den andre nonnen sjokkert.

For å teste om det virkelig stemmer så drar hun også i prestens penis og da slipper han også den andre såpen.

Den tredje nonnen vil selvfølgelig også teste det. Hun trekker en, to, tre ganger – men ingenting skjer. Så prøver hun å dra noen ganger til og utbryter deretter rett ut:

– Se jenter! Flytende håndsåpe!

Ikke vær sjenert nå, del hvis du lo!