Frekkis: Morder bryter seg inn hos et kjærestepar

Noen ganger trenger man et eller annet for å løfte humøret – og en av de beste kurene er en ordentlig morsom historie!

Frekkisen nedenfor vil nok muntre opp de fleste, kanskje ikke de mest følsomme, men mange kommer nok til å le høyt, i alle fall mot slutten.

Kos deg!

Det var en drapsdømt morder som hadde rømt fra et høysikkerhetsfengsel etter 15 år – og etter en flukt til fots langt inn i skogen, kom han til slutt fram til en liten hytte.

Lidenskapelig sex

Mannen skyndte seg inn for å prøve å få tak i mat og våpen, men fant i stedet et yngre par som hadde lidenskapelig sex i sengen.

Den rømte fangen tvang mannen i huset ut av senga og bandt ham til en stol. Deretter setter han seg over kvinnen, binder henne fast til sengen og begynner deretter å kysse nakken hennes før han plutselig reiser seg opp, kaster av seg en del av klærne og skynder seg inn på badet ved siden av.

«Ikke motstå»

Når han er der inne og roter rundt, lener mannen i huset seg fram og hvisker til kjæresten sin:

– Kjære! Dette er en rømt fange. Bare se på klærne hans! Han har sannsynligvis tilbrakt mange år bak lås og slå – og har ikke så mye som sett en kvinne på mange år. Jeg så at han kysset halsen din. Hvis han vil ha sex, ikke motstå, ikke klag, gjør det han ber deg om. Tilfredsstill ham selv om han avskyr deg. Denne fyren er åpenbart ekstremt farlig. Hvis han blir sint, dreper han oss begge. Vær sterk, kjære. Jeg elsker deg.

Den unge damen svarer:

– Han kysset ikke halsen min. Han hvisket i øret mitt. Han fortalte meg at han er homofil og synes du er hot, så han spurte om vi hadde vaselin hjemme. Jeg fortalte at den lå i en av skuffene på badet. Vær sterk, kjære. Jeg elsker deg også…

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får seg en latter i dag!