Frekkis: Lisa stripper for mannen sin foran TV-en – den gamle mannens reaksjon gjør henne rasende

Livet blir mye lettere hvis man prøver å fokusere på å ha det gøy og være glad i stedet for å gå rundt og klage på alt man ser, hører og leser.

Det sies jo at en god latter forlenger livet. Akkurat hvordan det er med den saken er litt uklart, men det føles nok som at glade mennesker lever lenger enn surpomper.

Når det er sagt, er det lettere sagt enn gjort å gå rundt og være veldig glad hele tiden. Noen dager føler man seg rett og slett litt gråere enn andre. Men da gjelder det å prøve å snu dagen til noe positivt, og hva passer da bedre enn en morsom historie?

Frekkiser, eller morsomme historier som de noen ganger kalles, er kanskje litt barnslige, men det hindrer ikke de fleste som hører en fra å le høyt. De er så fantastisk fortalt og har alltid en litt barneforbudt slutt som gjør det hele enda morsommere!

Frekkisen nedenfor har sikkert blitt fortalt i utallige årganger før, men det gjør det ikke mindre morsomt – kos deg!

Lisa og Per hadde vært gift i nesten ti år. De elsket hverandre fortsatt, men livet hadde kommet mellom deres en gang ville lidenskap.

Sine mest sexy klær

Det var nå så lenge siden de hadde hatt sex at Lisa ikke engang kunne huske når det var. Men Lisa var en sta kvinne og var fast bestemt på å endre på dette.

Så en kveld tok Lisa en lang dusj og gjorde seg skikkelig fin. Så hun tok på seg sitt mest sexy undertøy og sprayet seg med litt sensuell parfyme.

Deretter gikk hun ned til mannen Per, som lå i sofaen og så på TV.

Begynte å strippe

Uten et ord stilte Lisa seg foran TV-en, begynte å danse sexy og sakte ta av seg klærne.

Per ble derimot liggende på sofaen og prøvde å se hva som skjedde på TV-en, det var visstnok en kamp som ble vist. Etter en liten stund ble Lisa veldig irritert og sa:

– Hallo! Ser du ikke hva jeg gjør eller?!

Per vred seg litt i sofaen og svarte med et sukk mens han sa:

– Jo selvfølgelig kjære, men kan du ikke sortere klesvasken et annet sted?

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!