Frekkis: Kona finner mannen i seng med en yngre kvinne – svinets «unnskyldning» får meg til å sette kaffen i halsen

Utroskap er noe forferdelig som sårer mennesker og ødelegger forhold. Ingen skal måtte oppleve det!

Emner som dette kan derimot være morsomme i frekkis-sammenheng. Jeg vet om mange morsomme historier med litt «forbudte» temaer som har blitt ekte klassikere. Kanskje ikke så rart – noen ganger trenger vi mennesker å få avdramatisere det kjedelige og forferdelige.

Når det gjelder spøker og vitser, så er det jo også fiktive historier – og da kommer jo ingen til skade.

Derfor synes jeg at denne frekkisen er så utrolig fantastisk! Slutten er uvurderlig, så heng med hele veien. Jeg klarte faktisk ikke slutte å le!

Håper du også liker denne morsomme historien!

Kona kommer hjem tidligere enn forventet en dag og finner mannen sin på soverommet hvor han elsker intenst med en veldig vakker, yngre kvinne. Kona blir selvfølgelig utrolig lei seg – og skriker med gråten i halsen:

– Du er et svin! Hvordan våger du å gjøre dette mot meg – en trofast kone og mor til våre barn. Jeg forlater deg og krever skilsmisse umiddelbart!

Prøver å forklare seg

Ektemannen svarer:

– Stopp! Bare vent 1 minutt kjære, slik at jeg i det minste kan fortelle deg hvordan dette skjedde!

Flickr

Kona, fortsatt veldig opprørt, sier:

– Ok da. Men det vil være de siste ordene du noen gang ytrer til meg!

Mannen sier:

– Jeg hoppet inn i bilen for å reise hjem og da ba denne unge damen om skyss. Hun så nedstemt, trist og forsvarsløs ut, så jeg syntes synd på henne og slapp henne inn i bilen. Jeg la merke til at hun var veldig tynn, dårlig kledd og veldig skitten.

– Hun fortalte meg da at hun ikke hadde spist på 3 dager, så i min medfølelse tok jeg henne med hjem og varmet opp biffene jeg lagde til deg i går, men som du ikke spise fordi du ikke ville gå opp i vekt.

Fulgte henne til døren

Ektemannen fortsetter:

– Den stakkars jenta slukte maten og syntes det var godt. Siden hun trengte å bli ren, foreslo jeg at hun skulle ta en god dusj. Så mens hun vasket av seg, så jeg at klærne hennes var så utrolig ødelagte så jeg kastet dem og ga henne de designerbuksene du ikke har brukt fordi du synes de er for trange.

Flickr

– Så jeg ga henne undertøyet som du fikk av meg på bryllupsdagen vår og som du ikke bruker fordi du synes jeg har så elendig smak. Deretter fant jeg den blusen søsteren min ga deg i julegave som du ikke bruker bare for å tulle med henne.

– Jeg ga henne også de dyre støvlene som du kjøpte i en luksusbutikk med kredittkortet mitt, men som du ikke bruker fordi en kollega av deg hadde de samme.

Mannen trakk pusten og fortsatte:

– Hun var så utrolig takknemlig for at jeg forstod situasjonen hennes, så da jeg fulgte henne til døren da hun skulle gå, snudde hun seg mot meg med tårer i øynene og spurte: «Er det noe mer som din kone ikke bruker lenger?»

Ikke nøl nå, trykk på dele-knappen nedenfor hvis du likte denne frekkisen!