Frekkis (fiktiv): Anders forlater kona gjennom et stygt brev – men en ren hevn får ham til å begynne å gråte

Å spise riktig og trene mye gir god helse og et langt liv. Men etter min mening er det noe annet som gir et langt liv: nemlig latter.

Hvis jeg ikke har noen å henge med som får meg til å le, leser jeg alltid morsomme historier for å få en god latter.

Når det gjelder morsomme historier, er det hovedsakelig de som vanligvis kalles «frekkiser» jeg synes er morsomme.

Noen folk mener nok det er umodent, frekkiser er jo ofte forbudt for barn, men jeg ler alltid høyt av dem.

Jeg fant denne frekkisen på nettet her om dagen, og jeg syntes den var så morsom at jeg vil dele den med deg!

Anders ønsket å finne ut hvordan kona hans ville reagere hvis han brått forlot henne. Så han skrev et stygt brev der han forklarte kona at han var lei seg og stakk av. Han la brevet på nattbordet og gjemte seg under sengen for å se reaksjonen hennes.

«Jeg kommer over»

Da kona hans fant brevet på nattbordet, leste hun det og skrev noe ned på baksiden av brevet. Så forandret hun seg, syngende. Deretter tok hun opp telefonen og ringte.

– Hei kjære, jeg skal bare gjøre meg klar, så kommer jeg bort med en gang. Min idiot, også kalt mannen min, har endelig innsett at jeg er utro og har stukket herfra. Jeg var helt dum i hodet da jeg giftet meg med ham. Vi sees snart, kyss kyss!

Anders storgråt

Hun la på og nynnet da hun forlot soverommet. Anders krøp sakte fremover, med tårer som sprutet fra øynene. Han var helt ødelagt og satte seg på sengekanten da han så brevet. Han lurte på hva kona hans hadde skrevet på lappen, så han plukket den opp. Notatet lød:

«Jeg kunne se føttene dine dust, jeg går til butikken og kjøper brød.»

For en fantastisk kontring av kona! Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også får en latter – de vil garantert sette pris på det!