Foto: YouTube

Frekkis: Bonden sjokkerer den nye hushjelpen med et skammelig forslag – men se nå den geniale kontringen!

Noe som alltid får meg i veldig godt humør er en herlig frekkis. Det har hengt med meg siden jeg var en liten gutt. Da pleide morfaren min, som var en skikkelig skøyer, alltid å fortelle meg morsomme historier.

Den ene var verre enn den andre! Både mormor og mamma trengte å følge med slik at jeg ikke fikk høre de aller groveste, men de tror jeg faktisk at morfar droppet. Nå som jeg selv har blitt voksen, kan jeg forstå hvorfor den gamle gubben syntes det var så morsomt.

Å få andre til å le er det beste som finnes! Derfor følte jeg at jeg ville dele denne frekkisen med deg. Jeg synes faktisk at den er veldig morsom!

Morsom historie

Det var bonden Larsson som hadde fått en ny hushjelp, og for å hilse henne velkommen bestemte han seg for å vise henne rundt i byen.

Han ba hushjelpen feste hingsten til vognen, og så gikk de. Nå var samfunnet ganske stort, så det tok dem nesten hele dagen å se hele området.

Finværet gikk over til regn, og det begynte snart å tordne.

Plutselig slo lynet hesten – som døde på stedet.

Det var ikke mye for bonden og hushjelpen å gjøre i den situasjonen, så de bestemte seg for å beskytte seg under vogna mens de ventet på at det kraftige regnet skulle avta.

Bringer fram manndommen

Da de lå der og gjemte seg en times tid, begynte Larsson, som ikke var spesielt vant til å være så nær en vakker kvinne, å få ukjente følelser i kroppen.

Etter en liten stund trakk han plutselig fram manndommen sin, viste det stolt til hushjelpen og sa:

«Den her, som du ser – den kan skape liv»

Hushjelpen himlet med øynene og sa:

«Jaha, det er jo bra. Kjør den inn i rumpa på hesten, så kan vi dra hjem…»

Jeg synes denne frekkisen var veldig bra! Er du enig? Trykk da på dele-knappen, slik at du kan spre latteren videre til vennene dine!