Frekkis: Arrogant fylliker skryter av sexlivet sitt

Noe som alltid får meg til å le er en morsom historie, eller frekkis som de også populært kalles. Nøyaktig hvorfor frekkiser er så populære at de har motstått tidens tann er vanskelig å si.

Frekkiser har nesten alltid et litt barneforbudt tema og har en slutt som får de fleste til å rødme. I tillegg sier de ofte noe om hvordan vi er som mennesker, noe som kanskje er en del av forklaringen til frekkisers popularitet.

Frekkisen nedenfor har sikkert blitt fortalt i årevis i forskjellige varianter – men denne varianten fikk meg til å le så tårene trillet. Kos deg!

Fyllikeren Jørn trappet som vanlig inn på den lokale puben. Men i motsetning til andre kvelder hadde Jørn satset på en pris – nemlig prisen for årets beste skål.

«Skål, for at jeg…»

Puben delte ut prisen hver kveld, men Jørn hadde aldri klart å vinne før. Men akkurat denne kvelden hadde han bestemt seg – prisen var hans.

Jørn reiste seg, løftet sitt halvtomme ølglass og ropte ut i lokalet.

– Skål! Skål for at jeg får tilbringe hver kveld resten av livet mitt mellom min kones bein.

Jubelen fra de andre pubgjestene visste ingen grenser, og Jørn ble umiddelbart kåret til vinneren av kveldens beste skål. Jørn fikk derfor drikke øl gratis resten av kvelden på puben, noe han virkelig utnyttet.

Skrøt til kona

Sent på kvelden, da Jørn kom ramlende inn døren hjemme, var han stolt som en hane over kveldens seier, så han vekket kona.

– Hva i all verden er det du vekker meg for mann?! undret kona.

– Kjære! Jeg vant prisen for kveldens beste skål i kveld! skrek Jørn.

– Jaså, hvordan klarte du det? spurte kona.

Jørn tenkte seg om en stund, kremtet og forklarte.

– Jo, jeg skålte for at jeg får tilbringe resten av livet mitt i kirken, ved siden av deg kjære! sa Jørn og sovnet ved siden av en stolt kone.

«Han har vært der…»

Dagen etter var Jørns kone i matbutikken da hun traff en av Jørns venner fra puben.

– Hørte du at mannen din vant prisen for kveldens beste skål i går? spurte kompisen.

Kona smilte og svarte.

– Ja, han fortalte meg det da han kom hjem i går. Men jeg ble veldig overrasket da han fortalte meg hva han skålte for. Du skjønner, han har bare vært der to ganger de siste fem årene. Den ene gangen sovnet han og den andre gangen måtte jeg trekke ham i ørene for å ham dit!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!