Frekkis: Alt går til helvete når det døve paret slukker lyset på soverommet

Morsomme historier og frekkiser får meg alltid i godt humør. Frekkiser har nesten alltid en sprø avslutning som får meg til å le rett ut. Ikke sjeldent er slutten også litt «forbudt», noe som får meg til å le enda mer.

Jeg fant denne historien på nettet her om dagen, og slutten var så herlig at jeg bare må dele den!

Gustav og Mia elsket hverandre veldig, så de bestemte seg for å gifte seg. Etter å ha gått i kirken og sagt ja til hverandre, var det endelig tid for paret å feire bryllupsnatten.

Vanskelig med lyset av

Både Gustav og Mia var døve, så da de skulle ligge sammen for første gang, la de merke til at det oppsto visse problemer – de kunne nemlig ikke kommunisere med hverandre etter at de hadde slått av lyset. Sexen ble med andre ord veldig klønete da ingen av dem ønsket å ha lyset på under sex.

Etter en ukes tid ble Mia misfornøyd med den dårlige sexen og tok det opp med Gustav.

«Klem det venstre brystet mitt»

– Vi burde bli enige om noen signaler, Gustav. For eksempel: Hvis du vil ha sex med meg, kan du presse på det venstre brystet mitt en gang. Hvis du ikke vil ha sex, kan du klemme på høyre brystet mitt en gang. På den måten slipper vi å fortsette som vi gjør nå, forklarte Mia på tegnspråk.

Gustav tenkte på forslaget, syntes det hørtes bra ut og kom med sine egne instruksjoner til Mia.

– Det høres perfekt ut! Hvis du vil ha sex med meg, dra meg i snoppen en gang. Hvis du ikke vil ha sex med meg, kan du dra meg i snoppen 50 ganger!

Jeg lo så tårene trillet da jeg leste dette! Ikke vær gjerrig nå, trykk på dele-knappen slik at vennene dine også ler godt!