Foto: Newsner

Frekkis: Åge gir et skammelig forslag til en vakker servitør – den utrolige reaksjonen får meg til å le høyt

Å le og ha det gøy er en av de viktigste tingene i livet. Vi er så seriøse rundt oss at det er nødvendig å slappe av og le så ofte vi kan.

Hvis det er en ting som har vært med meg siden jeg var barn, er det kjærligheten til frekkiser – de har alltid fått meg til å le høyt.

Ofte er frekkiser litt halvforbudt, da de ofte handler om sex og kan være ganske grove, men det gjør dem bare morsommere etter min mening.

Denne historien ble sendt til meg av en venn her om dagen, og jeg syntes den var så morsom at jeg vil dele den med deg!

Åge satt i baren og tok en drink. Det hadde gått opp for ham at bartenderen var en veldig sexy ung dame. Hun kom bort til ham og de begynte å flørte med hverandre. Åge bestemte seg for å utfordre den pene bartenderen.

«Pass på drinken»

– Jeg må på toalettet, så Åge og kom med et forslag.

– Jeg vedder hundre kroner på at jeg kan holde et øye på drinken mens jeg er borte.

Så satte Åge en hundrelapp på bardisken. Bartenderen visste at toalettet la rundt hjørnet, så hun takket ja til utfordringen. Da tok han ut sitt glassøye og la det ved siden av glasset og gikk deretter på toalettet.

Ekstra utfordring

Bartenderen sto med åpen munn da Åge kom tilbake.

– Jeg hadde ikke forventet det, sa bartenderen.

– Ikke bare det, svarte Åge. Jeg vedder hundre kroner på at jeg kan bite mitt eget øre.

«Kan vinne tilbake alt»

Det hørtes utrolig ut, så bartenderen tok også imot denne utfordringen og satte en hundrelapp på bardisken.

Da tok han ut falske tenner og presset dem over det ene øret. Åge smilte med hele ansiktet og ga den pene bartenderen en siste utfordring.

– Nå har du muligheten til å vinne tilbake de to hundrelappene du har mistet. Jeg vedder på at jeg kan tilfredsstille deg så forsiktig at du ikke føler noe.

Det hørtes praktisk talt umulig ut, tenkte hun, så hun førte ham inn i personalrommet bak baren og dro opp skjørtet, hvorpå Åge gikk til verks. Etter en stund lo hun.

– Ha ha ha, jeg kjenner deg!

– Ja, det er livet. Noen ganger vinner man, andre ganger taper man.

Synes du noen av frekkisene var morsomme? Trykk da på dele-knappen, slik at du kan spre latteren til vennene dine! Det vil de definitivt sette pris på!