Frekkis: 91-åring tar Lars på tissen og avslører hans virkelige alder – uventet triks får ham til å gråte

Å være i godt humør er viktig, både for en selv og for de man umgås med, som familie og kolleger. Alt blir litt lettere hvis man er glad og hyggelig.

Det er imidlertid ikke hver morgen man våkner opp med et stort smil om munnen, men da må man prøve å finne små triks for å bli glad rett og slett. Noe som pleier å fungere bra for meg er å lese en morsom frekkis, det muntrer meg alltid opp!

Frekkisen nedenfor vil forhåpentligvis få deg i bedre humør – kos deg!

Lars fra Bergen syntes det var på tide med et ansiktsløft, så han bestemte seg for å gi det til seg selv i bursdagsgave da han nå fylte 51 år.

Kostet 35 000 kroner

Han gikk ut fra plastisk kirurgi-klinikken 35 000 kroner fattigere, men med et yngre ansikt og en sjel full av selvtillit.

På vei hjem bestemte Lars seg for å kjøpe en avis. Han tok en tur innom Narvesen og i forbindelse med at han betalte ble han nysgjerrig på hvilken effekt operasjonen hadde gitt.

– Kan jeg spørre hvor gammel du tror jeg er? undret Lars.

Damen i kassen:

– Hmm. Kanskje 37?

– Nei, jeg fyller 51 år i dag, svarer Lars fornøyd og vandret videre.

Kunne ikke holde seg

Ettersom han begynte å bli litt sulten, tok Lars også en tur innom McDonalds. Vel fremme ved kassen kunne han ikke holde seg.

– Beklager, men kan jeg spørre hvor gammel du tror jeg er?

Kvinnen i kassen:

– Kanskje 29?

– Nei, svarte Lars fornøyd. Jeg fyller 51 år i dag!

Spør 91 år gammel tante

En kort stund senere sto Lars ved bussholdeplassen for å nå komme seg hjem. Ved siden av ham sto en gammel tante – og Lars mente det kunne være verdt å spørre om sitt nye utseende en tredje gang.

– Unnskyld meg, frue, men kan jeg spørre hvor gammel du tror jeg er?

Hun så på ham og svarte:

– Jeg er 91 år og ser så dårlig, men som ung hadde jeg en bunnsolid metode for aldersbestemmelse av menn. Jeg la hånden min inn i buksene deres og kjente etter. Det slo aldri feil!

Tok tak i tissen

Lars så seg rundt, så ikke en eneste person, så han tenkte hvorfor ikke. Han ga grønt lys til damen som kjørte inn hånden, klemte, vred, strøk og kjente.

Etter en stund sa hun:

– Du fylte 51 år i dag.

Lars ble sjokkert.

– Ja! Hvordan i all verden visste du det?!

Damen smilte lurt og svarte:

– Jeg sto bak deg i køen på McDonalds…

By nå vennene dine på en latter og trykk på dele-knappen nedenfor!