Forskernes konklusjon: Kvinner er mye skitnere i senga enn menn

Menn får ofte høre at de er mye skitnere i sengen enn det motsatte kjønn. Men nå har det kommet ut en studie hvor det framgår klart og tydelig at kvinner faktisk er dobbelt så skitne som menn.

Kvinner bytter nemlig sengetøy halvparten så ofte som menn, skriver den britiske The Mirror.

Forskjellen mellom menn og kvinner har blitt diskutert i all tid og det kommer til å fortsette å være en snakkis så lenge mennesker eksisterer.

Når det kommer til hygiene så anses nok kvinner i de aller fleste tilfeller å være rensligere enn menn, men nå har det kommet en studie som viser det motsatte.

Ifølge en britisk undersøkelse der 2000 kvinner og menn mellom 18 og 35 ble spurt om hvor ofte de bytter sengetøyet sitt var resultatet ganske oppsiktsvekkende.

Menn bytter sengetøy annenhver uke, mens kvinner bare bytter sitt én gang i måneden. I tillegg viste studien at kvinner også sover mer nakne enn menn.

Men det er ikke bare i sengen kvinner viser seg å være skitnere enn menn, kvinner venter også lenger med å vaske pyjamasen. Menn vasker sine etter å ha brukt dem tre ganger, mens kvinner vasker sine etter fem ganger.

Hvilke konklusjoner man kan dra av denne studien er jo usikkert, men det kan absolutt være et bra argument hvis ens kvinnelige venner hevder at kvinner er mer renslige enn menn.

Ikke vær sjenert nå, del dette videre til dine skitne venner!