Forbudt frekkis: Eleven gjør «hva som helst» for å bestå prøven – den strenge lærerens svar er fantastisk

Datamaskiner og teknologi kan gjøre hvem som helst lat, det er det ingen tvil om. Men spørsmålet er ikke om dagens unge har tatt det til et nytt nivå, de har jo tross alt vokst opp med at teknologien skal være der som ekstra støttehjul.

Å bruke hjernen for å tenke kan noen ganger føles litt for vanskelig hvis man er ung – og helst skal skolegangen løses med noen få klikk på mobilen.

Selvfølgelig finnes det unge evner som sliter på og er utrolig flittige, men altfor ofte rapporteres det om dårligere skoleresultater. Uten å vite nøyaktig hva det skyldes antar jeg at det faktum at vi knapt trenger å tenke selv nå til dags har noe med det å gjøre.

Da kan man alltid se etter snarveier til suksess. Det har vi nok alle gjort i livet. Ting gikk imidlertid ikke helt som planlagt for den unge kvinnen i denne fiktive, morsomme historien. Jeg kunne faktisk ikke slutte å le da jeg kom til slutten!

Den 18 år gamle eleven hadde ikke gjort det spesielt bra ved skoleslutt. Den kommende prøven var ekstremt viktig for karakterene hennes, men å studere og prøve å lære var rett og slett kjedelig.

Så en dag gikk hun inn på lærerens kontor mens han satt og rettet andre prøver. 18-åringen hadde på seg trange jeans og en litt kort genser. Hun låste døren og krøp sakte bort til lærerpulten og bøyde seg framover slik at han kunne få et klart blikk ned i kløftet hennes.

«Kommer til å gjøre omtrent alt»

Eleven så forførende i øynene på læreren og sa:

– Jeg kommer til å gjøre omtrent alt for å bestå prøven neste uke!

Hun kjærtegner leppene med tungen og sier igjen med en sensuell stemme:

– Jeg mener altså at jeg kommer til å gjøre omtrent ALT for å bestå prøven.

Læreren ser opp.

– Alt? spør han nysgjerrig.

– ALT! svarer eleven.

Blunker med det ene øyet

Stemmen hans blir umiddelbart mer interessert.

– Mener du virkelig alt?

– Ja, stønner eleven. Hva enn du vil!

– Hva jeg vil?!

Den unge kvinnen nikker, blunker med det ene øyet og lener seg videre mot læreren. Så bøyer han seg mot henne og hvisker henne i øret.

– Kunne du tenke deg å … STUDERE?!

Ikke vær sjenert nå, del latteren videre til vennene dine!