Barneforbudt frekkis: Lille Max ser pappa gjøre det forbudte sammen med tante Anne

Å le og prøve å være glad kan hjelpe en gjennom nesten alt, selv om det til tider føles tøft. Men da kan humor hjelpe mer enn noen gang.

Så her kommer denne fiktive, morsomme historien om en liten gutt sin oppdagelse som ville skape rabalder i familien. Men på en måte som nok ingen ville ha trodd.

Den siste linjen får meg alltid til å le så tårene triller! Håper nå at du også vil ha det gøy med denne godbiten!

Den lille gutten Max lekte i skolegården da han plutselig så farens bil kjøre inn på en smal skogsvei rett ved siden av skolen.

Max var en nysgjerrig liten pjokk, så han lusket etter bilen inn i skogen. Da han fikk øye på den parkerte bilen, så han faren sin kysse tante Anne.

Rev av seg klærne

Etter å ha kysset hverandre, rev de av seg klærne.

Max ble igjen og studerte nysgjerrig alt som foregikk i bilen, men etter skoletid skyndte den lille gutten seg rett hjem til moren sin.

– I dag så jeg bilen til faren min gå inn på en skogsvei ved skolen. Jeg løp etter og så ham i bilen sammen med tante Anne! De klemte, kysset og så tok pappa av tante Annes t-skjorte og hun tok av pappas bukser og…

Moren avbrøt raskt Max, smilte og sa:

– Vet du, lille venn… denne historien er så interessant at jeg synes du bør vente til middag med å fortelle den, slik at til og med pappa får høre alt.

Hele familien samlet

Så senere ved middagsbordet, da hele familien satt sammen, begynte Max å fortelle.

– I dag så jeg pappas bil kjøre inn på en skogsvei ved skolen. Jeg løp etter og så pappa i bilen med tante Anne! De klemte, kysset og så tok pappa av tante Annes t-skjorte og hun tok av pappas bukser og…

Så stoppet Max plutselig der moren tidligere hadde avbrutt ham og ser på sin mor. Hun smiler tilbake, nikker og ber gladelig sønnen fortsette.

Gutten sa deretter begeistret:

– Så gjorde de akkurat det samme som mamma pleier å gjøre med onkel Bernt når pappa er og jobber i England!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får seg en latter i dag, det fortjener de!