Bilde: Newsner

Anna sladrer om ektemannens skandaløse oppførsel – men detaljer i hans versjon får meg til å le høyt

Noe som alltid er interessant er hva som er maskulint og feminint. Ofte går man ut på glatt is når man tenker på slike ting fordi det meste er personlig – og det er sjelden man skjære alle kvinner og menn over en kam.

Samtidig er stereotypier ganske morsomme å tulle med!

Det er absolutt også individuelt, men tidligere i dag kom jeg over denne fiktive morsomme historien som henviser til forskjellene mellom kjønnene. En klassiker er at vi har forskjellige syn på romantikk – og det er akkurat det denne frekkisen handler om.

Jeg fikk meg en veldig god latter, og jeg håper du også får det! Det er faktisk ikke noe mer strålende enn å le, så jeg krysser fingrene for at du også vil like denne!

Dagens morsomme historie

Det var to nære venner som tok seg en kaffe og skravlet:

– Anders og jeg hadde sex i går … total katastrofe. Han kom hjem fra jobb, slengte i seg middag på 5 minutter, så hadde vi sex i 3 minutter og sekunder senere sovnet han. Hva med deg?

Venninnen titter drømmende rett ut i luften:

– Helt utrolig! Jan inviterte meg til en romantisk middag på en restaurant som jeg valgte, vi gikk hjem hånd i hånd i rundt 1 time. Da vi kom hjem tente han på noen duftlys, og vi hadde et fantastisk forspill i 1 time.

– Så hadde vi sex i minst 1 time. Til slutt, kan du forestille deg, så lå vi og småpratet i sikkert 1 time! Rene drømmen med andre ord…

Deres respektive partnere sitter og prater i en bar noen gater lenger bort:

– Vi lå i går, Anna og jeg. Helt plettfritt! Kom hjem fra jobb, middagen var allerede klar, spiste, hadde sex, så sovnet jeg. Kan jo søren meg ikke bli bedre! Hva med deg?

«Frusterende som søren!»

Vennen svarer, med nedstemt tone:

– Total katastrofe! Å komme hjem fra jobb og strømmen hadde gått. Måtte invitere madammen ut på middag. Ikke godt, men jævlig dyrt, hadde ikke råd til en taxi, så vi måtte gå helt hjem. Vi kommer hjem, uten strøm, så vi måtte tenne lys for å se noe.

– Jeg ble så irritert at det tok 1 time for meg å få den opp, da kunne jeg ikke komme på 1 time heller. Frustrerende som søren! Da jeg endelig kom, klarte jeg ikke sovne. I minst 1 time lå jeg der til hun endelig klarte å få meg til å sove…

Jeg synes denne frekkisen var veldig morsom! Trykk gjerne på dele-knappen hvis du er enig, slik at du kan benytte anledningen til å spre latteren videre til vennene dine!