3-åring skjeller ut mamma foran en smekkfull restaurant – men gubbens svar er fantastisk!

Som forelder lærer man ganske raskt at barn er veldig uforutsigbare. De gjør litt som de vil, og de har enda ikke utviklet den evnen som vi voksne kaller sosiale koder, noe som kan skape mye moro og pinlige hendelser.

Nå har en mor henvendt seg til internett for å dele en morsom historie som skjedde da hun og hennes to barn spiste på en hurtigmatrestaurant. Historien er oversatt fra engelsk, der den har fått enorm spredning.

Jeg har en sønn på tre år som hadde problemer med toalettopplæringen. Jeg hjelper så mye jeg kan for at det skal bli bedre, men det er litt igjen. En dag var vi ute av huset og bestemte oss for å spise.

Spurte sønnen om det hadde skjedd en ulykke

Til slutt fant vi en restaurant, som var helt fullsatt, men vi fant to plasser til slutt. Men plutselig, da vi satt og spiste, kjente jeg en merkelig lukt.

Kilde: Flickr

Først sjekket jeg datteren min på sju måneder, men ingenting hadde skjedd der. Da tenkte jeg at sønnen min kanskje hadde hatt en ulykke. Jeg spurte ham, men han nektet fullstendig. Men jeg mistenkte likevel at han kunne lyve, så jeg spurte igjen.

«Det er bare fiser!»

– Er du sikker på at du ikke trenger å gå på toalettet?

Så hoppet han opp fra setet, trakk ned buksa, bøyde seg fremover og delte skinka mens han skrek.
– Se, det er bare fiser!

Mens nesten 100 mennesker nesten satt i halsen av latter, trakk Matty rolig opp buksa igjen og satte seg for å fortsette å spise til lunsj.

Selv var jeg helt stum og sjokkert.

Lente seg fram mot sønnen

Noen fikk meg til å føle meg litt bedre ved å komme fram og takke for den beste latteren de noen gang har hatt. En annen eldre mann stoppet oss ute på parkeringsplassen da vi skulle reise.

Han lente seg fram med sønnen min på 3 år og sa:

– Det er ingen fare, gutt. Konen min anklager meg for det samme hele tiden. Jeg våget bare aldri å svare på samme måte som deg!

Kilde: Flickr

Hvis denne historien fikk deg til å smile, burde du dele den videre til vennene dine!